Iina Sofia Lahtinen

Henkilötiedot
Syntynyt 16.06.1994, 26-vuotias
Vaaleat hiukset, siniset silmät, 167cm
Ammatiltaan kilparatsastaja ja hevoshieroja

Ratsastustaso & valmentautuminen
Tällä hetkellä tasolla Vaativa B / 130-140cm
Este-/kenttävalmentajana Jarno Myllypuro
Kouluvalmentajana Kristiina Airisto & Kristian Tammipuro

Perhe- ja muut ihmissuhteet
Johanna (äiti, 48-vuotias, sisustussuunnittelija)
Marko (isä, 49-vuotias, sydänlääkäri)
Elsa (sisar, 24-vuotias, hevoshieroja)
Miia (ystävä, 25-vuotias, kampaaja)

Kilpailu- ja valmennuskalenteri
Iinan elämää tarinoitse

Iina on ihminen joka ei viihdy suuressa ihmisjoukossa eikä eteenkään sen keskipisteenä. Hevospiireissä tottunut olemaan tekemisissä uusien ihmisten kanssa ja on kaikkia kohtaan asiallinen ja kohtelias. Perusluonteeltaan Iina on puhelias (ystävien mielestä välillä vähän liiankin puhelias), iloinen ja nauravainen. Tällä hetkellä Iina viettää kaiken aikansa hevosten kanssa, sillä kilpaileminen ja valmentautuminen syö paljon hänen aikaansa. Satunnaisesti hän tekee myös työkeikkoja hevoshierojana. Hevosten kanssa Iina on aina lempeä, mutta tarvittavan napakka ja määrätietoinen. Iina on valmis tekemään tallilla mitä ikinä tarvitseekaan ja naiselta saa aina apua jos tarvitsee.

Hevosharrastuksen Iina on aloittanut jo 7-vuotiaana. Jo nuorena nainen tunsi kipinän esteratsastukseen ja useamman vuoden harrastamisen jälkeen hän sai ensimmäisen oman ponin. Säännöllinen ratsastaminen valvovan silmän alla kehitti Iinan taitoja tasaisen varmasti. Eteneminen pysähtyi Iinan ollessa 24-vuotias, sillä sen hetkisellä hevosella ei yksinkertaisesti ollut kapasiteettia isompiin luokkiin. Tässä vaiheessa nainen alkoi etsimään itselleen uutta hevosta ja löysi nuoren lupaavan puoliveritamman joka oli sillä hetkellä 2-vuotias. Kaupat lyötiin lukkoon kun kaikki oli saatu sovittua.

Reilun vuoden nainen kilpaili 130cm luokissa vanhemmalla puoliveriruunalla Hukalla, nuoren Alli nimisen tamman kasvaessa kotona, ennenkuin ruuna lopulta loukkaantui laitumella. Siihen tyssäsi Iinan kilpaileminen hetkeksi ja hän alkoi etsimään itselleen vähän vanhempaa kilparatsua ylläpitoon. Siinä vaiheessa mukaan kuvioihin tuli määräaikainen ylläpitosopimus A. Pajun & A. Ismailovin omistamasta trakehner tammasta, Nassausta. Pari kuukautta ennen Nasun saapumista Iina päätyi ostamaan itselleen kakkosratsuksi täysiverioriin Billingsleyn.

Billingsley "Bill"
5v eng. täysiverinen ori
kenttä-/yleispainotteinen

Altáriel Roux "Alli"
3v selle francais tamma
kenttä-/yleispainotteinen

ulkoasun © VRL-05175