Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

Willems Maya Z

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH17-272-0021
KTK I (02/18)

Zangersheide, tamma
s. 25.06.2017, 10v (8v 25.10.2017)
Tummanruunikko, 163cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Melissa Willems, Belgia
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © VRL-05186

Willems Maya Z on Wouters Warmbloodsin ensimmäinen zangersheidenhevonen. Olin kiinnostunut rodusta jokin aikaa sitten sillä ne ovat olleet oivallisia estehevosia. Tovin sain etsiskellä meille sopivaa hevosta ennenkuin tasaisen ja lempeän luonteen omaava Maya tuli vastaan. Kaunis tummanruunikko tamma hurmasi minut hetkessä ja koeratsastuksessa olinkin ihan myyty kun tunsin sen kapasiteetin. Vähän tämän jälkeen Maya matkasi Woutersiin enkä ole katunut hetkeäkään sen ostamista vaikka siihen meni pieni omaisuus.

Maya on mitä ihanin ja suloisin tamma jota maa päällään kantaa. Tallille tullessasi karsinasta kuuluu joka kerta iloinen tervehdys ja pieni sievä pää tunkee syliisi kun menet sen luokse. Maya kaipaa aina hellyyttä ja usein myös antaa sitä takaisin. Hoitotoimenpiteiden ajan neiti seisoskelee kiltisti paikallaan ja katselee uteliaana mitä sen ympärillä hääräilevä ihminen touhuaa. Kaviot nousevat aina ongelmitta ja Maya pitää niitä ilmassa itse, sekä varusteet se antaa laittaa ilman pullisteluja ja pään nosteluja. Taluttaessa Maya kulkee aina ihmisen perässä kuin kiltti pikkuinen koiranpentu ja välillä katselee vain korvat pystyssä ympäristöään.

Ratsastaessa Maya toimii kuin ajatus. Se tarvitsee vain kevyet avut toimiakseen, sillä se on hieman herkkä kyljistään ja suustaan. Toisinaan Mayasta kuoriutuu oiva kouluratsukin sen taipuessa niin nätisti ja pehmeät askeleet liikuttavat ratsastajaa, mutta siitä huolimatta se on enemmän estehevonen. Esteet nähdessään Maya syttyy toden teolla ja se työskentelee suurella innolla. Lähestymiset on usein hieman vauhdikkaita ja tamma hyppää aina suurella innolla korvat pystyssä. Mayan hyppytyyli on ollut alusta asti loistava ja se on hyvä myös ratsastaessa aikaa vastaan.

Kilpailupaikoilla Maya ottaa aina rauhallisesti ja katselee vain uteliaana ympäristöä korvat pystyssä. Tämän tamman kanssa voi kulkea missä vain eikä sen kanssa tule mitään ongelmia. Tämä on yksi syy miksi rakastuin siihen täysin. Verryttelyssä ja radalla Maya keskittyy vain omaan juttuun ja tekee aina parhaansa.

i. Willems Matt Z
z, tummanruunikko, 164cm
evm
ii. Willems Matthew Z
z, tummanruunikko, 166cm
iii. Willems Matthias Z
z, musta, 168cm
iie. Havanas
hann, ruunikko, 163cm
ie. Hannyston Z
z, ruunikko, 162cm
iei. Hip Wannes Z
z, ruunikko, 163cm
iee. Renée
hann, rautias, 161cm
e. Aerts Aeneas Z
z, ruunikko, 162cm
evm
ei. Aerts Alouarn Z
z, punaruunikko, 164cm
eii. Ambroas
holst, punaruunikko, 165cm
eie. Jaimelynn Z
z, ruunikko, 163cm
ee. Devos Phemie Z
z, tummanruunikko, 161cm
eei. Devos Pierrick Z
z, ruunikko, 163cm
eee. Gordana
holst, rautias, 160cm

Willems Maya Z on käytössä jalostukseen tuontisukuisille, estepainotteisille puoliverioreille.

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 2923.06 p. Kuuliaisuus ja luonne 3680.75 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 6603.81 p. ERJ tasolla 11 / 10

Näyttelyt 24.02.2018 Stratocaster, irtoSERT (Päätuomarina Sorel)© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle