Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

Taranis

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH18-044-0005

Holstein, ori
s. 02.04.2017 (8v 02.08.2017)
tummanruunikko, 170cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Helen H, Saksa
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Hieman laiskanpulskean luonteen omaava Rani on oriiksi hyvin helppohoitoinen ja sitä voi harjata vaikka pieni lapsikin. Sille tärkeintä on aina vain ja ainoastaan ruoka ja yleensä se keskittyykin etsimään jotain evästä tai nuokkumaan pää maassa kun sen hoitaja häärää sen ympärillä. Kavioita puhdistaessa Rania saa vähän herätellä että se muistaa jopa nostella niitä kinttujansa ja suitsiakin laittaessa saa vähän kutitella ennenkuin se aukaisee suunsa. Taluttaessa Rani seuraa ihmistä kuin koiranpentu eikä jaksa välittää ympäristöstään sen kummemmin.

Ranin selässä täytyy muistaa alusta asti että pitää hevosen hereillä ja herättelee sitä tarpeeksi. Mikäli sen antaa heti alkuun laiskotella, tulee velttoilu jatkumaan loputtomiin. Kun sen saa heräteltyä kunnolla työntekoon niin se alkaa pikkuhiljaa venyttämään askeleitaan ja niissä on jopa mukavakin istua sen jälkeen. Koulun vääntö ei Rania jaksa kiinnostaa, mutta tekee pakosta mitä täytyy mikäli sitä vaaditaan. Hypätessä Rani on aina tasaisen varma ja lähestymiset on aina rauhallisia ja hallittuja. Hyppytyylissä ei ole paljoa moitittavaa, mutta pienoisen tahmeuden vuoksi siitä ei ole aikaratsastukseen.

Kilpailupaikoilla Rani jatkaa velttoiluaan eikä paljoa jaksa välittää mistään. Hieman ehkä enemmän saattaa olla pirteyttä ilmassa ja saattaa vähän jopa katsella ympärilleen mutta siihen se jääkin. Mieluiten tämä poju pysyy karsinassaan siihen asti että on aika mennä verryttelyyn. Sielläkin Rani on ihan oma itsensä.

i. Tacito
holst, musta, 171cm
evm
ii. Teobaldo
holst, musta, 173cm
iii. Tiburcio
iie. Fatima
ie. Gracilia
holst, tummanruunikko, 169cm
iei. Aleixo
iee. Judite
e. Brigida
holst, ruunikko, 168cm
evm
ei. Benedito
holst, ruunikko, 169cm
eii. Benegno
eie. Cassia
ee. Eduarda
holst, ruunikko, 166cm
eei. Cosme
eee. Eneida

Taranis on käytössä jalostukseen tuontisukuisille, estepainotteisille puoliveri- ja ponitammoille.

holst-t. Wouters Taryn, s. 04.12.2017 (e. Coconutmilkiebar)
holst-t. Wouters Alma, s. 10.01.2018 (e. All The Lies)

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 3271.70 p. Kuuliaisuus ja luonne 3716.85 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 6988.55 p. ERJ tasolla 11 / 10© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle