Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

Santino Silvers

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH18-011-0023

Hannover, ori
s. 02.12.2017 (8v 18.12.2017)
ruunikko, 168cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Silvertop, Sveitsi
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © Beate Langels, lisää kuvia sivun alareunassa

Santino Silvers on perusluonteeltaan kiltti, mutta todella eloisa ja leikkisä ori. Kotioloissa Santino on mukava ja helppo käsitellä, mikäli nyt ei oteta huomioon sitä, että se tykkää näperrellä hampaillaan aivan kaikkea. Liian lähelle unohdetut riimut saavat varmasti kyytiä, kun tämä poika tylsistyy. Hoitaessa Santino on kiltti, mutta se silti kannattaa sitoa kiinni kahdelta puolelta. Ori on nimittäin niin eläväinen, että sen jatkuva liikkuminen käy rasittavaksi pidemmän päälle. Varustamisen tai pesemisen suhteen Santinon kanssa ei ole ongelmia. Santinoa taluttaessa saa olla hyvin hereillä ja mieluiten ketjunaru leuan alta pujotettuna. Eläväisenä tyyppinä tämä ori saattaa välillä pompahdella mihin sattuu, vaikka ikinä tämä tapaus ei pahaa tarkoita.

Ratsastaessa Santino on energinen ja miellyttämisen haluinen. Ori omaa luonnostaan pitkät joustavat askeleet, mikä tekee sen liikkumisesta kissamaisen kevyttä. Vaikka Santino on todella miellyttämisen haluinen, se kuitenkin tylsistyy nopeasti. Päämäärätön kentällä pyöriminen ilman esteitä on orin mielestä maailman tylsin asia. Silloin se saattaa keksiä näkevänsä pieniä vihreitä miehiä kentän nurkissa. Jatkuvalla aivojumpalla orin mielenkiinnon saa kuitenkin pysymään yllä. Esteratsuna Santino on ehdottomasti parhaimmillaan! Ori menee yli mistä vain esteestä, minkä ratsastaja sille näyttää. Korkeus ei ole Santinon kanssa ongelma, sillä orilta löytyy uskomaton ponnistusvoima ja takajalkojen tekniikka. Mikäli Santino sattuu kieltäytymään jollekin esteelle, voisi jo sanoa että ori on kipeä. Santinon tapoihin ei kuulu kieltäminen, vaan se hyppää mistä vain ja mitä vain. Maastoilu on Santinon mielestä hauskaa touhua. Metsässä ori liikkuu reippaasti eteenpäin ja tutkailee maisemia.

Kilpailupaikoilla Santinon kanssa saa olla hyvin hereillä. Eläväinen oripoika menisi mielellään tervehtimään muita, mikä ei tietenkään tule kuuloonkaan. Pitkät kisapäivät ei ole orin kanssa ongelma, sillä Santino jaksaa kyllä kiltisti seisoa kuljetusautossa odottamassa, kun heinäverkko vain on täytetty. Verryttelyssä Santino on syytä laittaa heti kunnolla töihin. Muuten ori keskittyy kaikkeen muuhun, eikä sitä sen jälkeen ole enää niin helppo saada keskittymään työntekoon. Esteradalla Santino tietää tehtävänsä ja suorittaa tasaisen varmasti tuttuun tyyliin.

i. Smoky Quartz
hann, musta, 170cm
ii. Smeagol iii. Smaragd
iie. Alice
ie. Universe iei. Ukulele
iee. Estepona
e. Galena
hann, ruunikko, 166cm
ei. Galliano eii. Giuseppe
eie. Emira
ee. Nano eei. Nitrium
eee. Calina

Santino Silvers on käytössä jalostukseen 1-polvisille, estepainotteisille puoliveri- ja ponitammoille.

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 3234.54 p. Kuuliaisuus ja luonne 4017.91 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 7252.45 p. ERJ tasolla 11 / 10
© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle