Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

Rocher Larus

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH18-044-0002

Holstein, ori
s. 20.05.2017, 9v (8v 20.08.2017)
tummanruunikko, 166cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Jacob Johnsson, Saksa
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Larus on varsasta asti ollut enemmän isänsä kaltainen omissa oloissaan viihtyvä herrasmies. Se osaa aina käyttytyä moitteettomasti ja kunnioittaa ihmisiä, mutta ei hirveästi nauti niiden seurasta. Larus kannattaakin jättää omaan rauhaansa niin paljon kuin mahdollista jotta saa pidettyä sen hyvällä tuulella. Ainoa asia mikä saa oriin käyttäytymään huonommin on ne ihanat tammat joille Laruksen mielestä täytyy hieman machoilla ja näyttää kovikselta. Onneksi se pysyy silti aina aisoissa ja Laruksen ajatukset saa helposti kiinnitettyä ihan muualle.

Ratsuna Larus on ollut aina unelmien täyttymys. Se toimii kuin ajatuksen voimalla ja taipuu jopa hieman vaativimpiinkin liikkeisiin. Laruksen askellus on ihanan pehmeää ja herkkä ori ei tarvitse kuin hyvin mitättömät avut tehdäkseen niinkuin ratsastaja haluaa. Oriin liikkumisessa tapahtuu aina muutos kun joku katselee suoritusta, sillä silloin Larus antaa itsestään kaiken. Upean ratsastettavuuden vuoksi se on yksi tallin suosikeista ja ratsastajat usein taistelevat siitä kuka pääsee minäkin päivänä sen selkään.

Esteradalla Larus kuumuu aina vähän enemmän, sillä se rakastaa hyppäämistä yli kaiken. Se ylittää jokaisen esteen suurella innolla ja väliin jää myös isompi ilmavara. Tästä huolimatta Laruksen kanssa ei silti riitä, että ohjaa oikealle esteelle ja yrittää pysyä kyydissä, sillä se vaatii juuri oikeanlaiset avut. Koskaan se ei ole ollut mikään automaatti vaan ymmärtää että molempia tarvitaan täydellisen suorituksen tekemiseen.

Kilpailupaikalla Laruksen kanssa saa aina pitää vähän varansa, sillä oriin huomion vie erittäin helposti kaikki tammat ja sitten sitä pörhistellään minkä keretään. Muuten Larus on kuin viilipytty ja osaa keskittyä olennaiseen sitten kun sen aika on. Verryttelyssä ori ottaa vielä hieman rennommin, mutta radalle päästessään antaa itsestään kaiken ja enemmän.

i. Laurentius
holst, musta, 167cm
evm
ii. Leonardo
holst, musta, 168cm
iii. Lucero
iie. Federikke
ie. Kolinka
holst, tummanruunikko, 166cm
iei. Kolinkar
iee. Larina
e. Clady
holst, tummanruunikko, 164cm
evm
ei. Christiansen
holst, tummanruunikko, 166cm
eii. Christofferson
eie. Stinne
ee. Jensine
holst, ruunikko, 163cm
eei. Jantzen
eee. Mettalise

Rocher Larus on käytössä jalostukseen tuontisukuisille, estepainotteisille puoliveri- ja ponitammoille.

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 3009.59 p. Kuuliaisuus ja luonne 3709.79 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 6719.38 p. ERJ tasolla 11 / 10© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle