Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

Paxton Silvers

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH18-011-0019

Hannover, ori
s. 02.12.2017 (8v 18.12.2017)
ruunikko, 168cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Silvertop, Sveitsi
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © Beate Langels, lisää kuvia sivun alareunassa

Tomppa on mukava ja hauska kaveri, joka tykkää välillä keksiä omaa kivaa. Ori rakastaa ihmisiä ja muita eläimiä yli kaiken, mutta valitettavasti se ei oikein mahdu syliin. Se ei estä suurta, hyvin rakkaudentäyteistä herraa yrittämästä. Usein Tompalle vain nauretaan sen läheisyydenkipeän luonteen vuoksi, mutta ei siinä ole kauheasti nauramista, jos joutuu joka päivä tämän suuren rakkauden kohteeksi. Ori ajaa välilä tallihenkilökunnan hermoromahduksen partaalle, kun se yrittää oikein puskea kainaloon ja imeskelee silmät kiinni ihmisten hiuksia. Onhan se ihan suloista, kunnes tämä 168-senttinen järkäle tulee oikeasti syliin. Sillä ei ole kovin paljoa orimaisia piirteitä, mitä nyt saattaa lauleskella tammoille kiima-aikoina.

Ratsastaessa Tomppa on erittäin miellyttämishaluinen ja yrittää aina parhaansa. Tämä valtavan yritteliäs sekä sitkeä ori nauttii suurien esteiden yli liitämisestä ja sillä onkin naurettavan ketterä, kissamainen hyppy kokoisekseen. Se omaa erinomaisen tasapainon ja hyvin laadukkaat liikkeet, joten ei Tomppa ole pahan näköinen ilmestys kouluradallakaan. Ori on miellyttämishalustaan huolimatta hieman hötky, eikä se oikein osaa olla paikallaan. Maastossa se saattaa vähän kytätä, mutta ei sinkaise minnekään.

Kisapaikalla Tomppa on täysin vahdittava ikuinen kakara, joka hössöttää joka suuntaan samaan aikaan. Sen kanssa tarvitsee ehdottomasti groomin mukaan, joka voi antaa orille mielekästä puuhaa odottelun ajaksi. Tomppa tykkää esiintyä ja se on mukava ratsu radalla, vaikka se saattaakin aluksi kyttäillä uutta paikkaa.

i. Pacifico
hann, ruunikko, 169cm
ii. Peter Parker iii. Palisco
iie. Larissa
ie. Andina iei. Athos
iee. Neverending Love
e. Indium
hann, ruunikko, 168cm
ei. Ilias eii. Invinsible
eie. Hannaleah
ee. Cindy eei. Cooper
eee. Venice Beach

Paxton Silvers on käytössä jalostukseen 1-polvisille, estepainotteisille puoliveri- ja ponitammoille.

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 2552.89 p. Kuuliaisuus ja luonne 3108.72 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 5661.61 p. ERJ tasolla 10 / 10© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle