Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

Palindrome Z

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH18-272-0003
KTK III (02/18)

Zangersheide, tamma
s. 02.04.2017, 10v (8v 02.07.2017)
ruunikko, 165cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Maria Nord, Belgia
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © VRL-05186

Palindrome on ystävällinen tamma joka rakastaa rauhaa ja rutiineja. Tästä huolimatta tamma on sopeutunut hyvin kilpahevosen elämään oman tutun hoitajan ja ratsastajan avulla. Jokaisen askareen tulee tapahtua tiettyyn aikaan tai Palindrome menee poissa tolaltaan heti. Onneksi ne eivät ole vielä olleet ihan niin minuutin päälle, mutta jo puolen tunnin heitto on jo ihan liikaa. Tämän vuoksi sille on määrätty oma hoitaja ja ratsastaja jotta voidaan varmistua tamman päivärytmistä. Kun kaikki sujuu hyvin, on Palindrome hyvinkin pirteä ja nauttii kaikesta saamastaan huomiosta.

Ratsastaessa Palindrome kuuntelee apuja ja taipuu erittäin hyvin helpon tason liikkeisiin ja joihinkin vähän vaativampiinkin. Sen askeleet on pehmeät ja oikein mukavat istua vaikka liikkeet ovatkin hieman pidemmät. Koskaan Palindromen kanssa ei tarvitse taistella, että tehdäänkö jotain vai ei, sillä se rakastaa kaikkea mitä se voi tehdä tutun ihmisen kanssa. Harvemmin Palindromella on niin huonoja päiviä ettei yhteistyö ja työskentely kiinnostaisi yhtään eikä haluaisi yksinkertaisesti tehdä mitään.

Palindrome hyppää aina suurella innolla ja sen kanssa riittää että tamman ohjaa oikealle esteelle ja yrittää pysyä mukana hypyissä. Vain erittäin harvoin on tullut epäonnistumisia jotka olisivat olleet hevosen oma moka, vaan yleensä johtunee ratsastajan huolimattomuudesta tai häiritsemisestä.

Palindromen kanssa kilpailupaikoilla ollaan jouduttu hieman säätämään, sillä se ei ole pitänyt suuresta vilinästä ja häslingistä. Tamma pidetään aina autossa tai tallissa niin paljon kuin mahdollista ja ulkoilutukset tapahtuu rauhallisemmassa paikassa. Verryttelyyn lähdetään niin, ettei Palindrome ehdi koskaan hermostua liikaa vaan alkaa heti keskittyä työntekoon. Alkuun häntä pyörii vinhaan tahtiin, mutta tamma rauhoittuu kyllä aikanaan. Radalla katsojat ovat aina ymmärtäneet hevosen herkän luonteen ja ovat antaneet ratsukolle hiljaisuuden suorituksen ajaksi.

i. Padraic Z
z, ruunikko, 170cm
evm
ii. Paderau Z
z, mustanruunikko, 172cm
iii. Paden Z
z, mustanruunikko, 173cm
iie. Eleftheria
holst, tummanruunikko, 170cm
ie. Fabiola Z
z, tummanrautias, 168cm
iei. Fabius
hann, tummanrautias, 169cm
iee. Chiara Z
z, rautias, 166cm
e. Sabella Z
z, musta, 164cm
evm
ei. Sabellius Z
z, tummanruunikko, 168cm
eii. Sacheverell
hann, musta, 169cm
eie. Calinda Z
z, ruunikko, 166cm
ee. Ghjuvanna
hann, tummanruunikko, 162cm
eei. Gerthard
hann, musta, 164cm
eee. Shaelyn
hann, ruunikko, 160cm

Palindrome Z on käytössä jalostukseen tuontisukuisille, estepainotteisille puoliverioreille.

Z-t. Wouters Bernetta Z, s. 06.12.2017 (i. Bernabás Z)

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 3100.34 p. Kuuliaisuus ja luonne 3743.62 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 6843.96 p. ERJ tasolla 11 / 10


28.01.2018 Oldfinion Dressage, RCH : tuomarina reibili© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle