Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

Jessamine Kaf

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH18-011-0008

Hannover, tamma
s. 15.04.2017 (8v 15.12.2017)
punarautias, 166cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Kaf Warmbloods, Saksa
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © Cherie (CC BY 2.0)

Jessie on perusluonteeltaan rauhallinen ja miellyttämisenhaluinen, mutta siitä löytyy myös tammamaisia piirteitä. Suurimman osan päivistä se on hyvinkin helppo käsitellä ja sen kanssa on todella mukava touhuta pidemmänkin ajan. Välillä eteen tulee myös kenkkuja päiviä ja silloin kannattaa antaa tamman olla mahdollisimman paljon omissa oloissaan.

Ratsastaessa Jessie on hyvinkin eteenpäinpyrkivä, mutta on aina täysin kuulolla. Sileällä työskentely ei ole koskaan ollut sen vahvimpia puolia, mutta aina se jaksaa yrittää parhaansa mukaan. Esteratsuna Jessie on rohkea eikä pelkää hypätä vaikeampienkaan esteiden ylitse. Sen hyppytyyli on hioutunut vuosien saatossa yhä paremmaksi eikä nuoruusvuosien jälkeen ole pudotuksiakaan tullut kuin hyvin harvoin.

Kuljettaessa Jessie käyttäytyy todella rauhallisesti eikä jaksa ottaa suurempia paineita. Se astelee autoon ilman sen suurempia ongelmia ja keskittyy enemmän siellä odottaviin heiniin kuin itse matkustamiseen.

Kilpailupaikalla Jessie ottaa aina yllättävän rennosti vaikka normaalia suurempi häly saa sen hieman varautuneeksi. Verryttelyssä se saattaa ottaa muutaman sivuaskeleen vilkuillessaan kilpakumppaneitaan, mutta itse radalla se rauhoittuu täysin. Jessie kuuntelee täysin ratsastajan antamia apuja eikä välitä vaikka selässä oleva ihminen tekee pieniä virheitä. Tamma antaa aina kaikkensa ja vähän enemmän.

i. Jeconiah GER
hann, prt, 168cm
evm
ii. Jeetendra
hann, rt, 169cm
iii. Jehan
iie. Kortney
ie. Afanen GER
hann, prt, 166cm
iei. Abacuc
iee. Aintza
e. Ulyana Kaf
hann, vprt, 165cm
evm
ei. Uaithne
hann, prt, 167cm
eii. Uilleag
eie. Kestrel
ee. Lachina Kaf
hann, vrt, 163cm
eei. Lachlan
eee. Kacey Kaf

Jessamine Kaf on käytössä jalostukseen tuontisukuisille, estepainotteisille puoliveri- ja ponioreille.

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 3089.42 p. Kuuliaisuus ja luonne 3931.14 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 7020.56 p. ERJ tasolla 11 / 10© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle