Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

Hagano Cayo

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH18-044-0015

Holstein, ori
s. 22.04.2017 (8v 22.08.2017)
ruunikonkimo, 169cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Jasmin Hades, Saksa
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © Hippos / Pirje Fager-Pintilä & Cherie (CC BY 2.0)

Hugo on hieman tulisemman temperamentin omaava ori jonka kanssa kannattaa vähän olla aina varpaillaan. Vaikka se onkin perusluonteeltaan lempeä niin sillä on hieman orimaisempia vinkeitä eikä aina edes malta pysyä paikoillaan niinkään kauaa että se saataisiin harjattua tai puhdistettua kavioitakaan, varustamisesta puhumattakaan. Hugolla on siis hieman levoton sielu ja tammat on sen mielestä parasta mitä se tietää. Niiden lähellä se aina alkaa steppailemaan ja hirnumaan villisti jotta ne huomaisivat tälläisen komean orin. Taluttaessa sillä pidetään usein ketjua suussa jotta sen saisi pysymään hyppysissä hieman paremmin.

Ratsuna Hugo on eteenpäinpyrkivä ja erittäin menohaluinen, tosin herkkyys tekee siitä myös helpommin hallittavan. Sille riittää pienemmätkin avut jotta sen saa toimimaan halutulla tavalla, tosin koulukiemuroiden kanssa se kyllästyy helposti. Esteillä Hugolla on vain pahana tapana alkaa pomppimaan ja kapinoimaan ratsastajaa vastaan mikäli ori ei saa tahtoaan periksi ja selässä kököttävä ihminen ei anna sen mennä niin lujaa kun se haluaisi. Tämän vuoksi Hugolla on oma vakioratsastaja joka on oppinut kaikki sen vinkeet ja osaa toimia sen kanssa yks yhteen.

Kilpailupaikoilla Hugon kanssa usein hieman vältellään suuria tungoksia sillä se ei oikein osaa kulkea vain yhteen suuntaan vaan pää pyörii kuin pöllöllä ja kroppa vielä sen mukana. Se ei ole oikein koskaan osannut asettua vieraissa paikoissa ja sen kanssa saakin sitten hieman taistella että saa sen käyttäytymään edes hetken aikaa normaalisti. Kun ratsastaja viimein saadaan Hugon selkään niin alkaa jo menokin hieman rauhottumaan.

i. Andile
holst, ruunikonkimo, 172cm
evm
ii. Ayanda
holst, ruunikonkimo, 171cm
iii. Amahle
iie. Greet
ie. Agnija
holst, tummanruunikko, 170cm
iei. Antoon
iee. Adrijana
e. Dafina
holst, ruunikonkimo, 166cm
evm
ei. Lambaer
holst, ruunikko, 169cm
eii. Klaos
eie. Emilija
ee. Dijana
holst, ruunikonkimo, 165cm
eei. Wullem
eee. Iskra

i. Nimi

    ii. Nimi

    ie. Nimi

e. Nimi

    ei. Nimi

    ee. Nimi

Hagano Cayo on käytössä jalostukseen tuontisukuisille, estepainotteisille puoliveri- ja ponitammoille.

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 3282.42 p. Kuuliaisuus ja luonne 3635.21 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 6917.63 p. ERJ tasolla 11 / 10© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle