Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

Cranleigh Gemma

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH18-011-0014

Hannover, tamma
s. 06.01.2017 (8v 06.09.2017)
ruunikko, 169cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Cranleigh Equestrian Centre
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © Cherie (CC BY 2.0)

Cranleigh Gemma, lyhyemmin vain pelkkä Gemma, on ystävällinen mutta oman arvonsa tunteva neitokainen. Ensimmäinen asia, jonka Gemma uuden ihmisen tavatessaan tarkistaa, on että löytyykö tämän taskusta jotakin maittavaa välipalaa. Ja autas armias, jos olet kiireessä tunkenut taskuusi vaikka puolikkaan myslipatukan, sillä tämä neitokainen on hotkaissut sen suihinsa muutamassa sekunnissa. Tämä neiti on niin herkkujen perään, että sen saa huijattua tekemään melkein mitä vain muutaman leivänpalan tai sokeripalan avulla. Mikäli herkkuja ei taskusta löydy, saattaa Gemma tönäistä turvallaan muistuttaakseen, että hienojen neitien luokse ei tulla ilman aikeita hemmottelusta. Gemma pitää kyllä kaikkia hoitotoimenpiteitäkin hemmotteluna, ja nauttii niistä täysin siemauksin. Siinä mielessä se on helppo hoidettava, sillä tämä neitokainen ei voisi kuvitellakaan livahtavansa mihinkään kesken harjauksen tai kavioiden puhdistuksen. Ainoa asia, mikä saa sen kehonkielen muuttumaan epäluuloiseksi, on vesipesut. Veden täytyy olla juuri sopivan lämpöistä ja tulla sopivalla paineella, tai neiti väistelee sulavasti letkun päätä. Hienolle neidille ei ihan mikä vain kelpaakaan. Varustaminen taas saattaa osoittautua joko helpoksi tai hieman kinkkiseksi sen mukaan, miten paljon Gemma ratsastamaan lähtemisestä innostuu.

Ratsastaessa Gemma on valpas ja herkkä pienimmillekin avuille. Sitä tulee ratsastaa kevyellä ja hienovaraisella kädellä, sillä jämäkämmät otteet saattavat saada sen turhautumaan ja silloin tilanne menee sähellykseksi. Se kantaa itsensä kauniisti kouluradoilla, mutta siitä kyllä huomaa miksi se on sopivampi ratsu esteratsastukseen. Jos vain suinkaan on mahdollista, se valpastuu vielä entisestään esteitä nähdessään ja siitä näkee, sekä tuntee, selvästi innostumisen. Se hyppää aina hyvällä fiiliksellä ja antaa kaikkensa niin harjoituskentillä kuin ihan kilpailuissakin. Sen askeleet ovat niin keveitä ja vaivattomia, että se näyttää liitävän esteiden yli hyvässä hallinnassa, valmiina ottamaan ohjeita ratsastajaltaan. Vauhtiakin tältä neitokaiselta löytyy juuri sopivasti, samaten kuin tarkkuutta. Maastossa kulkiessa Gemma saattaa hieman arastella kuralätäköitä ja outoja, yhtäkkisiä ääniä, mutta kulkee varman ratsastajan kanssa kiltisti eteenpäin.

Kilpailupaikoilla Gemma tarkkailee silmä kovana muita hevosia ja ihmisiä, ja antaa tuntemattomienkin tulla hellimään itseään sen kummemmin heitä arastelematta. Liian läheltä kulkevat muut hevoset saattavat kuitenkin saada pienen näykkäyksen takalistoon, sillä Gemma on tarkka omasta tilastaan. Gemman lämmittely sujuu mutkattomasti, eikä neitokaista tarvitse kauaa lämmitellä ennen kuin se on valmis tositoimiin.

i. Grant GER
hann, rn, 172cm
ii. Grande iii. Gwendon
iie. Kalishi
ie. Naive iei. Nottingham
iee. Papayaya
e. Chenoa GER
hann, rn, 169cm
ei. Charmander eii. Charm
eie. Talismania
ee. Bellatrix II eei. Baloo
eee. Rookie

Cranleigh Gemma on käytössä jalostukseen 1-polvisille, estepainotteisille puoliveri- ja ponioreille.

hann-t. Wouters Georgina, s. 04.01.2018 (i. Tarasque PB)

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 2839.30 p. Kuuliaisuus ja luonne 3783.48 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 6622.78 p. ERJ tasolla 11 / 10© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle