Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

Coconutmilkiebar

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH18-044-0007

Holstein, tamma
s. 05.03.2017 (8v 05.10.2017)
tummanruunikko, 166cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Hanna M, Saksa
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © VRL-05186

Yleisesti & hoitaessa

Ratsastaessa

Kilpailupaikoilla

i. Coenraad
holst, tummanruunikko, 167cm
evm
ii. Colbert
holst, musta, 168cm
iii. Colm
iie. Fabiana
ie. Iohanna
holst, ruunikko, 165cm
iei. Ingomar
iee. Bibiana
e. Khaleesi
holst, ruunikko, 164cm
evm
ei. Kishore
holst, ruunikko, 166cm
eii. Klemen
eie. Amalia
ee. Nolwenn
holst, ruunikko, 162cm
eei. Norbaer
eee. Nyoman

i. Coenraad on hyvin esteratsastuksen parissa menestynyt holstein ori jolta löytyy useita jälkeläisiä ympäri maailmaa. Vielä tänäkin päivänä ori kilpailee isoissa luokissa ympäri Eurooppaa ja on kerännyt itselleen suuren määrän ruusukkeita ja pokaaleja omistajansa palkintokaappiin. Coenraad on menestynyt myös näyttelyissä ja se on kantakirjattu ensimmäisellä palkinnolla. Väritykseltään se on tummanruunikko ja säkäkorkeutta löytyy 167cm verran.

    ii. Colbert on hyvän luonteen omaava isojen luokkien estehevonen joka ei ehtinyt uransa aikana menestyä ihan yhtä hyvin kuin poikansa Coenraad, mutta hyvän perimänsä ja hyppykapasiteetin vuoksi sitä on käytetty aika paljon jalostuksessa. Oriin ura kilparatsuna päättyi eräässä kilpailussa jossa se kaatui hypätessä isoa trippeliä ja huonossa alastulossa hevosen jalka vahingoittui. Tämä mustan värin omaava ori jatkaa kuitenkin vielä jalostushevosena.

    ie. Iohanna on rohkean luonteen omaava hannover tamma joka on kilpaillut hyvin menestyen 150cm korkeissa luokissa. Tämän ruunikon pikkutamman kilpahevosen ura on jo päättynyt sen tullessa jo iäkkäämmäksi, mutta sen varsat on menestyneet kilparadoilla erittäin hyvin. Iohanna on periyttänyt varsoilleen niin hyvää luonnetta kuin myös hyvän hyppytyylin ja kapasiteetin.

e. Khaleesi on kaunis pikkutamma joka on menestynyt yllättävänkin hyvin isoissa luokissa vaikka säkäkorkeutta tältä tammalta ei hirveästi löydy. Sijoituksia ja voittoja on sadellut vähän joka suunnasta, mutta nyt Khaleesi on jo lopettanut kilpailemisen ja siirtynyt siitostammaksi. Varsoja tällä ruunikolla neidillä ei montaa vielä ole, mutta sen varsat ovat yleensä perineet tammalta sen sisukkuuden ja älyttömän hyvän luonteen.

    ei. Kishore on ruunikko ori jonka menestys esteradoilla oli vaihtelevaa. Se on luonteeltaan ailahtelevainen ja huonoja päiviä orille sattui aika usein varsinkin uransa loppuaikana. Horeksi kutsuttu hevonen on tänä päivänä jalostusorina kasvattajansa luona ja sille on syntynyt jo lukuisia varsoja jotka ovat asustavat ympäri Eurooppaa.

    ee. Nolwenn on äärettömän kaunis tamma joka ei kuitenkaan menestynyt kilparadoilla toivotulla tavalla. Wenn ei yltänyt ihan huipulle asti, mutta oli mitä mainioin ratsu nuorelle tytölle joka kilpaili juniori luokissa. Sijoituksia ja voittoja tuli 120cm tasolle asti ja tamma jäi asustamaan vielä perheen luokse siitostammaksi tytön siirtyessä isompiin luokkiin joihin Nolwennilla ei ollut kapasiteettia.

Coconutmilkiebar on käytössä jalostukseen tuontisukuisille, estepainotteisille puoliveri- ja ponioreille.

holst-t. Wouters Taryn, s. 04.12.2017 (i. Taranis)

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 3288.33 p. Kuuliaisuus ja luonne 3676.70 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 6965.03 p. ERJ tasolla 11 / 10© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle