Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

Balmoral Zinn

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH18-011-0006

Hannover, ori
s. 15.05.2017 (8v 15.09.2017)
punaruunikko, 171cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Zinn Warmbloods, Saksa
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Morriksen kanssa päivän askareet sujuvat yleensä ongelmitta, sillä se on äärimmäisen ystävällinen, rauhallinen ja kunnioittaa ihmisiä täysin. Tammoista tämä herra ei jaksa välittää tuon taivaallista ja hoitotoimenpiteiden aikanakin vain seisoskelee rauhassa paikallaan. Morris rakastaa vettä yli kaiken ja se voisi oleskella pesukarsinassakin tuntitolkulla letkuissa mikäli vain mahdollista. Letkusta se haluaa yleensä juoda suoraan ja usein alkaa myös leikkimään vedellä kastellen siinä samalla myös hoitajansa. Taluttaessa Morris löntystelee rauhallisesti perässä eikä yritäkään lähteä huitelemaan omille teilleen.

Ratsuna Morris on herkkä ja tarvitsee vain pienet avut toimiakseen kuten ratsastaja haluaa. Kouluratsastuksessa se ei ole mitenkään osaava ja sen askeleetkin on aika kamalat istua, mutta kyllä sen kanssa helpon tason jutut toimii oikean ratsastajan istuessa kyydissä. Esteratsuna Morris on parhaimmillaan ja nauttii täysin siemauksin hyppäämisestä. Sen laukka on suuriliikkeistä ja vauhdikasta joka takaa mahdollisuudet myös aikaa vastaan ratsastaessa. Tiukoissakaan kaarteissa tämän orin kanssa ei tule ongelmia, sillä se voi hypätä kaiken vaikka unissaan.

Lastauksessa tämän herran kanssa ei ole mitään ongelmia ja se astelee autoon kiltisti ja keskittyy ajomatkan sitten mutustelemaan siellä olevia heiniä tai vaan nukkumaan. Kilpailupaikoilla Morriksen käytös ei paljoa muutu kotioloista. Kaikki otetaan leppoisasti vastaan eikä suurikaan vilinä hermostuta sitä. Ratsastajan mennessä selkään se piristyy hieman ja hyppää kaiken yli suurella innolla.

i. Bacchus Zinn
hann, ruunikko, 172cm
evm
ii. Bademus Zinn
hann, musta, 173cm
iii. Baghdasar
iie. Rachana
ie. Robynne
hann, ruunikko, 170cm
iei. Ridwan
iee. Toiba
e. Hadewych Zinn
hann, punaruunikko, 168cm
evm
ei. Hadrian Zinn
hann, ruunikko, 169cm
eii. Hadrianus
eie. Trinidad
ee. Kassiopeia
hann, punaruunikko, 166cm
eei. Katsuo
eee. Katayun

Balmoral Zinn on käytössä jalostukseen tuontisukuisille, estepainotteisille puoliveri- ja ponitammoille.

hann-o. Wouters Baldr, s. 02.12.2017 (e. Chocolate Chips)

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 3075.77 p. Kuuliaisuus ja luonne 3757.20 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 6832.97 p. ERJ tasolla 11 / 10© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle