Wouters Warmbloods
Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Sähköposti

All The Lies

virtuaalihevonen | a sim-game horse | VH18-044-0001
KTK II (02/18)

Holstein, tamma
s. 12.05.2017, 9v (8v 12.09.2017)
punaruunikko, 167cm

Estepainotteinen, re. 160cm

kasv. Emma Fades, Saksa
om. Natalia (VRL-05175), Wouters Wb

photos © VRL-05186

Lilli on tamma jolla on aina vähän pilkettä silmäkulmassa, mutta siitä huolimatta on äärimmäisen ystävällinen ja rauhallinen tapaus. Seuraa aina uteliaana ympäristön tapahtumia ja pöristelee jos siellä on jotain mielenkiintoista. Lilli osaa seisoa paikoillaan hoitotoimenpiteiden ajan ja nautiskelee kun hoitaja harjailee sitä rauhallisin vedoin ympäri kehoa, sekä nostaa kaviot helposti tarvittaessa. Lillillä on eräs ei niin mukava tapa, nimittäin se tunkee aina päänsä mielellään hoitajan syliin eikä ymmärrä aina siirtää sitä pois vaikka kuinka komennetaan. Taluttaessa astelee rauhallisesti vierellä ja tapansa mukaan seuraa mielenkiinnolla ympäristön tapahtumia. Hieman yllättävien äänien tullessa käyttää tilaisuuden hyväksi ja saattaa tehdä pienen sivuloikan pöristellen, ihan vain huvin vuoksi kun se on sen mielestä hauskaa.

Ratsastaessa Lilli on erittäin menevä tapaus jonka kanssa saa aina katsoa että jarrut varmasti löytyvät. Sileällä työskennellessä ei ole niin osaava kuin mitä voisi olla, sillä kapasiteettia varmasti löytyisi mutta mitäpä esteratsu isojen koululuokkien taidoilla tekisi. Esteillä Lilli innostuu aina ja onkin hieman haastava silloin, sillä se ei varmastikaan hyppää yhdenkään esteen yli mikäli ratsastaja ei osaa hommaa. Se tarvitsee tukea lähestymisissä ja itse hypyissä, mutta kun selässä osaava ratsastaja niin hyppää varmasti yli jokaisen eteen tulevan esteen yli.

Kilpailupaikoillaan Lilli ei ole ihan niin rauhallinen hevonen mitä kotona, mutta pysyy hyvin hoitajansa hallinnassa jokaisessa tilanteessa. Tutkii aina tarkoin uudet paikat ja hörisee innoissaan uusille ihmisille ja hevosille, kummallinen tapa. Varustaminen menee aina vähän pyöriessä ja hyöriessä, mutta rauhoittuu kyllä kun ratsastaja saadaan selkään ja päästään verryttelyyn. Verkassa saa tehdä aika paljon töitä jotta saa tamman keskittymään työntekoon eikä kaikkeen muuhun, mutta pikkuhiljaa homma alkaa pelittämään. Kilparadalla se on jo täysin unohtanut kaiken muun jos on osannut verryttelyssä hoitaa homman oikein.

i. Nataniel
holst, ruunikko, 168cm
evm
ii. Narciso
holst, tummanruunikko, 169cm
iii. Nacio
iie. Adelia
ie. Calixta
holst, rautias, 166cm
iei. Prudencio
iee. Eider
e. Goizargi
holst, punaruunikko, 165cm
evm
ei. Quirino
holst, musta, 167cm
eii. Raimundo
eie. Ixtaro
ee. Juanita
holst, punaruunikko, 163cm
eei. Timoteo
eee. Malena

All The Lies on käytössä jalostukseen tuontisukuisille, estepainotteisille puoliveri- ja ponioreille.

holst-t. Wouters Alma, s. 10.01.2018 (i. Taranis)

Hyppykapasiteetti ja rohkeus 3079.89 p. Kuuliaisuus ja luonne 4004.36 p.
Ominaisuuspisteitä yhteensä 7084.25 p. ERJ tasolla 11 / 10


28.01.2018 Oldfinion Dressage, RCH : tuomarina reibili© Wouters Warmbloods, ellei toisin mainita   |   kuvien tekijänoikeudet näet laittamalla hiiren sen päälle