VV - Valjakkovarsojen ja -nuorten laatuarvostelu

virtuaalinen laatuarvostelu

Ylläpidon muutoksen myötä VV siirtyy heinäkuusta 2020 alkaen tilaisuuksien sijaan arvostelujonoon. Hevoset tuomaroidaan ilmoittamisjärjestyksessä viimeistään kuukausi siitä, kun se lisätään arvostelujonoon. Koska se pyörii vapaaehtoisvoimin, voi tulokset välillä viivästyä. Muistathan lukea pisteytyksen ennen hevosen ilmoittamista.

Säännöt ja rajoitukset

Osallistuminen

Voit ilmoittaa hevosesi arvostelujonoon otsikolla "Arvostelujono" osoitteeseen vv@unisiiven.net. Ilmoita osallistumisen yhteydessä onko hevosellasi vanhempi, jonka haluat arvosteltavan porrastettujen ominaisuuspisteiden perusteella! Muussa tapauksessa ei tarvitse mainita mitään.

Osallistumismuoto
<tr>
<td> Omistaja - ikä rotu-o/t. <a href="hevosen http://-alkuinen osoite">Hevosen nimi</a> VH00-000-0000 (mahdolliset op merkinnät) </td>
<td> lisätty 00.00. </td>
</tr>


Arvostelujonopäiv. 26.09.


Viimeisin päivitys 26.09.2021

Laatuarvostelu on tauolla siihen asti kunnes uusi ylläpitäjä löytyy. Ylläpitäjähaun löydät täältä. Tähän päivään mennessä tulleet ilmoittautumiset on hoidettu vielä nykyisen ylläpitäjän toimesta ja viivästyksen vuoksi palkitsemispäivämäärät laitettiin sen mukaan milloin hevonen oli ilmoitettu. Palkitut sijoittuvat kesäkuusta syyskuuhun (linkit palkitut sivulla).

Yhteystiedot

Ylläpitäjä:
Natalia (VRL-05175)
Sähköposti: vv@unisiiven.net

© Valjakkovarsojen & -nuorten laatuarvostelu (VV)   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery