VV - Valjakkovarsojen ja -nuorten laatuarvostelu

virtuaalinen laatuarvostelu

Tervetuloa virtuaalisten valjakkovarsojen ja -nuorten laatuarvostelun sivustolle. Pyrkimyksenä on arvostella aktiivisesti nuoria valjakkolupauksia ja niiden soveltuvuutta valjakkoajoon eri osa-aluein. Koska kyseessä ei ole vakavamielinen laatuarvostelutilaisuus, arviointiperiaatteemme sekä pisteytysmallit ovat varsinaista laatuarvostelua löysemmät. Varsa-ajan laatuarvostelu on parhaimmillaan hyvää kokemusta hevoselle sillä osallistumalla tapahtumaan se pääsee treenaamaan matkustamista sekä kilpailukäyttäytymistä vieraassa, mutta kuitenkin turvallisessa paikassa. VV-palkinnosta on mahdollista myös saada lisäpisteitä valjakkoajojaoksen laatuarvostelutilaisuudessa.

Varsinaisia laatuarvostelutilaisuuksia ei järjestetä, vaan käytössä on arvostelujono. Ilmoitetut hevoset lisätään jonoon mahdollisimman nopeasti ilmoituspäivästä ja ne tuomaroidaan kuukauden sisällä siitä kun hevonen on lisätty jonoon. Koska laatuarvostelusivusto pyörii vapaaehtoisvoimin, saattaa tulokset joskus viivästyä syystä tai toisesta. Ennen tilaisuuteen ilmoittautumista suosittelemme perehtymään huolella arvioitaviin kohtiin.

Kaikki laatuarvostelua koskevat viestit ja palautteet tulee lähettää ensisijaisesti sähköpostitse vv@unisiiven.net ylläpidon luettavaksi. Mikäli viesti on laadultaan sellainen, että se edellyttää vastauksen, pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman nopeasti.Viimeisin päivitys 07.07.2020

Sivut julkaisukunnossa ja hevosia voi nyt ilmoittaa arvioitavaksi. Myös ensimmäiset 7 osallistujaa on nyt palkittu.

Yhteystiedot

Ylläpitäjät:
Natalia (VRL-05175)
Dimma (VRL-08204)
Sähköposti: vv@unisiiven.net

© Valjakkovarsojen & -nuorten laatuarvostelu (VV)   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery