Kannelniemi

Kannelniemen tallin historia ulottuu vuosikymmenten taakse, kun hevosia käytettiin vielä peltotöissä. Vuosien saatossa tallia alettiin laajentamaan, peltoja muutettiin ratsastusalueiksi ja tarhoiksi, sekä työhevosten tilalle hankittiin ratsuja. Nyt vuosien jälkeen Kannelniemi on nykyaikainen kenttäsuomenhevosia kasvattava talli jonka menneisyydestä on jäljellä enää suuri omistajaperheen maalaistalo. Helmikuussa 2019 oli taas muutoksien aika kun tilan osti Ninni ja Jami Koskiranta. Pariskunnan haaveet toteutuivat omasta suomenhevostallista suuren tarjouskilpailun jälkeen. Edellinen omistaja oli tuhlannut pienen omaisuuden tallin ja rakennuksien remonttiin, joten uusien hevosten hankintaan pääsi samantien.

Kannelniemen toiminta painottuu suomenhevosten kasvatukseen. Tavoitteena on kasvattaa terveitä, hyväsukusia ja hyvän kapasiteetin omaavia kenttäsuomenhevosia, sekä kilpailuttaa ja valmentaa omia hevosiamme. Tämän lisäksi järjestämme säännöllisesti kenttäkilpailuja maillamme sijaitsevalla maastoesteradalla.

kuvan © VV

Sinut tervetulleeksi toivottaa Ninni ja Jami Koskiranta
a.k.a Natalia, VRL-05175

01. huhtikuuta 2019: Tallin arki lähtenyt hyvin käyntiin ja hevosten kanssa valmentaudutaan ahkerasti. Hevoset aloittaneet kilpailemisen muutama viikko sitten ja etenevät hyvää vauhtia. Tallin ensimmäiset kasvatit syntyvät pian ja näistä osa laitetaan myyntiin.

Suosittelemme

Kärmeniemi
Susiraja
Mörkövaara
Turmeltaja
HornanhoviVRL-00816

virtuaalitalli | a sim-game stable

© Kannelniemi 2019. Ulkoasun kuvien © S.B., VRL-00816 & Michael Su (CC BY-SA 2.0)