Silverlode

Uutiset

23.09.2013
Viime päivityksen jälkeen tallia päivitetty reippaasti. Tuontihevosten sivuille päivitetty sukua kahden polven verran jotta varsojen sivuille on saatu sukutaulut täyteen ja siisteiksi. Monta hevosta on myös jättänyt kilpakentät taakseen saadessaan puuttuvat sijoitukset laatuarvosteluja varten. Siitoshevosiksi siirtyvät hevoset ovat Breever Pacnell, Arligo Zetha, Duster Woom ja Ombrley v. Fraad, sekä omat kasvattimme Silverlode Breever Dust, Silverlode Ethella ja Silverlode Lalaith. Toivomme, että saamme näille jälkeläisnäyttöä jotta pääsemme näyttämään kyntemme laatuarvosteluissa.
Kirjoittanut Natalia

04.09.2013
Talli on ollut hiljaiselolla kolmisen kuukautta ja sinä aikana Silverlodessa ei ole tapahtunut sen suurempia päivityksiä. Ainoastaan hevosten sivuille tuli muutama sijoitus lisää ja kilpakentille palaillaan muutaman päivän kuluessa. Tänään evan päätti jättää virtuaalihevoset vähemmälle lukion vuoksi, joten talli jää tästä eteenpäin yksin minun pyöritettäväksi. Siitä huolimatta hevoset jatkavat kilpailemista ja tallia päivitetään aktiivisemmin. Näyttöjen perusteella alkaa näyttää siltä, että saadaan lähiaikoina laatuarvosteluun ainakin hevoset Rum Hooligane, Fantaisie GER ja Sweet Emotion.
Kirjoittanut Natalia

22.05.2013
Päivityskirjoituksesta on taas vähän aikaa, mutta tallia on kuitenkin päivitelty hevosten kisakalentereiden ohella. Calath ja Karlina olivat tämän kun ERJ:n laatuarvostelun lisätilaisuudessa. Josta tultiinkin takaisin palkintojen kanssa! Calath nappasi III-palkinnon ja menee uusintaan jossain vaiheessa. Karlina menestyi paremmin ja sain hienosti II-palkinnon, joten meillä on nyt tallissa ensimmäiset laatuarvostelu palkinnot. Laatisvalmiita hevosia on tullut oikein mukavasti ja ensimmäinen oma kasvattikin on laatisvalmis nimittäin meidän Matonen! Ollaan pojusta oikein ylpeitä ja koitetaan saada sekin laatuarvosteluun vielä tämän vuoden puolella. Muita laatisvalmiita hevosia ovatkin sitten Rum Hooligane, Four O'Clock, The Final Countdown, Cordillo, Gabanero, Sweet Emotion, Miss Milligan ja Cafe Au Lait. Näistä jokainen menee laatuarvosteluun mahdollisimman pian ja ainakin Fantaisie nyt kesäkuun laatuarvosteluun.
Kirjoittanut evan

16.04.2013
Silverlode saatiin julkiseen esittelyyn ht.netin foorumille. Myös kaikkien hevosten sijoitukset päivitetty ja sivut tehty. Tavoitteena olisi saada Calath ensikuun ERJ:n laatuarvosteluun. Olisimme halunneet myös toisen hevosen laatikseen, mutta valitettavasti Calath oli ainoa jolla olisi mahdollisuus napata palkinto, muilta uupuu jälkeläisnäytöt. Eiköhän tämä kuitenkin tästä pikku hiljaa ja saamme muitakin hevosia laitettua laatiksiin.
Kirjoittanut evan

15.04.2013
Silverlode on saatu nyt rekisteriin sekä hevosia on todella mukava lauma tallissa asustelemassa. Natalia on ahkerasti tehnyt hevosten sivuja ja rekisteröinyt niitä. Kasvattajaliite on myös odottamassa rekisteröintiä, joten pääsemme pian esittelemään tallin isommalle yleisölle. Myös laatisvalmiita hevosia alkaa olemaan mukavasti, joten näille on tavoitteena kirjoittaa tekstit ensimmäisenä ja saada ne käymään laatuarvosteluissa. Myös tuontimatkalle ollaan lähdössä ja mukana tuleekin luultavasti täykkäreitä kenttäpuolelle ja jonkin verran suomalaisia puoliverisiä haemme sitten kotimaasta.
Kirjoittanut evan

01.04.2013
Silverlodeen tuli toinen omistaja Natalia, joten nyt on enemmän intoa rakentaa tallia kun on kaveri potkimassa persaukselle. Natalian mukana talliin muuttaa myös kiva lauma hannovereja joita käytetään jalostuksessa. Talliin on muutenkin muuttamassa kiva lauma hevosia kunhan vain saamme sivuja tehtyä. Ensimmäiset kasvatit syntyivät viime kuun lopussa, joten meillä on nyt vauvoja hillumassa pihapiirissä, ihanaa! Tallin sivujen tekeminen jumahti hetkeksi IRL kiireiden vuoksi, mutta eiköhän tämä nyt tästä lähde uudella innolla tauko oli sentään vain kaksi kuukautta...
Kirjoittanut evan

31.01.2013
Jäipä tallin rakentelu taas vaiheeseen, mutta nyt aloitettu uudella innolla! Toivotaan että toiminta lähtee tällä kertaa käyntiin suunnitellusti. Ensimmäisten hevosten olisi tarkoitus astella ensiviikolla talliin.
Kirjoittanut evan