Silverlode

Tervetuloa!

Silverlode on ikuisuusprojekti, joka on vaihtanut toimintaperiaatteita, nimeä ja kaikkea moneen otteeseen. Viimein 2012 vuoden lopulla alkoi toimintamuoto selkeytyä - tavoitteena on kasvattaa laadukkaita suomalaisia puoliverisiä sekä maahantuoda saksalaisia puoliverisiä ja englantilaisia täysiverisiä, niin omaan käyttöön kuin myytäväksikin. Silverlode sijaitsee Etelä-Suomessa, suurella tilalla jossa meillä on hyvät puitteet hevosten kasvattamiseen ja kilpailuiden järjestämiseen. Tallin tiluksiin kuuluu kaksi tallia ja maneesia, kenttä, laitumet ja useita tarhoja. Kilpailuiden järjestäminen on osa toimintaa, tilalla järjestetään kisoja kaikista yleisimmistä lajeista - koulu-, kenttä- ja esteratsastus - kohtalaisen aktiivisesti.

Kasvatuksen suhteen meillä on selkeät tavoitteet: pyrimme luomaan uusia linjoja suomalaisten puoliveristen sukuihin. Haluamme kuitenkin myös vaalia vanhoja linjoja, joten pyrimme yhdistämään uusia linjoja vanhoihin linjoihin, jolloin saadaan myös vanhat nimet säilymään suvuissa. Kasvatuksessa tärkeintä meille on laatu, sillä jokainen yhdistelmä on tarkkaan harkittu ja suunniteltu, jotta varsasta saadaan mahdollisimman suorituskykyinen hevonen hyvällä luonteella. Kasvatusliitteenä käytämme etuliitettä Silverlode sekä satunnaisesti syntyy kasvatteja kokonaan ilman liitettä.

Maahantuontitoimintamme keskittyy pääasiallisesti vain saksalaisiin puoliverisiin, mutta tuomme myös englantilaisia täysiverisiä maahan, sillä olemme mieltyneet käyttämään täysiveristä puoliveristen suvuissa. Suurinosa tuomistamme hevosista jäävät Silverlodeen tuomaan toivottuja piirteitä FWB-jalostukseen, minkä takia lähes kaikki tuontihevoset ovat käytössä vain suomalaisille puoliverisille - tottakai jokainen ori ja tamma ottaa vastaan myös oman rotunsa yksilöitä. Tuonteja pyrimme kuitenkin myymään muuallekkin niin käyttöön kuin näyttöön. Tuontitoiminnan lisäksi järjestämme satunnaisesti valmennuksia, pääasiassa vain este- ja kouluratsastuksen parissa, mutta ajoittain pidämme myös kenttävalmennuksia.

Mikäli olet kiinnostunut lukemaan toiminnasta tarkemmin, suosittelen selaamaan sivuja ja jos haluat ottaa omistajiin yhteyttä, niin suosittelemme yhteydenottoa sähköpostitse.

    Terveisin,
    Natalia (VRL-05175)
    webmaster@unisiiven.net
Pidätkö Silverlodesta?
Äänestä tallilistalla!