Kortejärven ratsutila
Kortejärven ratsutila

Tervetuloa Kortejärvenkujalle

Kortejärven ratsutila on kolmen sisaruksen unelmien täyttymys. Jo alle kouluikäisinä hevosiin hurahtaneet Eveliina, Susanna ja Nova Joutsjoki päättivät jo nuorella iällä haluavansa olla aikuisina kilparatsastajia. Ensin mukaan tulivat omat ponit vuoratalleilla ja yläasteelta päästyään vanhemmat päättivät ostaa pienen maalaistalon jonka pihaan mahtui elämään tyttöjen omat hevoset. Tämä ei kuitenkaan riittänyt tytöille jotka tarvitsivat vuosien karttuessa useamman hevosen kehittyäkseen ratsastajina. Heidän äiti ymmärsi lapsiaan oikein hyvin, sillä olihan hän itsekin syntynyt hevosperheeseen vaikkei Hannea itseään kiinnostanut kilparatsastajan ura vaikka hevosia nainen rakastaa.

Maaliskuussa 2019 tyttöjen vanhemmat päättivät avustaa lapsiaan unelmassaan ja yhdessä tyttöjen kanssa he ostivat ison maatilkun talleineen läheltä kotoaan. Koko sen kesän ja talven tallia remontoitiin ja vanhojen karsinoiden tilalle rakennettiin täysin uudet. Kaikki muutkin tilat remontoitiin täysin, sekä kentän ja tarhojen pohjat laitettiin uusiksi. Syyskuussa 2020 valmistui viimeinenkin remontti kun maneesin laajennus saatiin tehtyä ja ulkopintakin uusittiin yhtenäiseksi muiden rakennusten kanssa. Nykyään Eve, Sussu ja Nova saavat elää unelmiensa elämää hevostensa kanssa ja ylimääräiset karsinat päätettiin laittaa vuokralle.

Kortteen ainoana vakituisena toimintamuotona on yksityisten majoitus. Tarjoamme karsinapaikkoja ihmisille jotka kaipaavat hevoselleen hyvät puitteet harrastamiseen. Uusi talli, iso kenttä ja maneesi, sekä laajat maastot takaavat jokaiselle sopivan harrastusmahdollisuuden. Oli se sitten aktiivinen valmentautuminen ja kilpaileminen tai ihan vain maastohöntsäily. Kortteessa käy viikottain kaksi vierailevaa valmentajaa jonka valmennuksiin yksityisten omistajilla on mahdollisuus päästä. Tuuli Palokangas valmentaa kouluratsukoita ja Kristian Tammipuron valvovan silmän alla on este- ja kenttäratsukoiden mahdollista valmentautua.

Sinut tervetulleeksi toivottaa Joutsjokien perhe
keskusta  ❖  sähköposti

Viimeisin päivitys 27.12.2020

Ansamaa  ❖  Runiac  ❖  Seppele
Auburn Estate  ❖  Kaajapurojen talli

ulkoasun toteutus © JR 2018   ❖   kaiken muun materiaalin © Kortejärvenkuja 23, ellei toisin mainita   ❖   virtuaalitalli   ❖   a sim-game stable