KEV
etusivu    yleistä    pisteytys    tilaisuudet    KERJ

KENTTÄVARSOJEN JA -NUORTEN LAATUARVOSTELUTervetuloa virtuaalisten kenttävarsojen ja -nuorten laatuarvostelun sivustolle. "KEV" on perustettu kesällä 2016 VP:n toimesta, jonka käsialaa ovat myös pääosin sivuston tekstit. Marraskuussa 2016 laatuarvostelu siirtyi Narien ylläpidettäväksi, mutta heinäkuussa 2018 se siirtyi nykyiselle ylläpitäjälle, Natalialle. Arvostelun pyrkimyksenä on järjestää aktiivisesti tulevaisuuden kenttälupauksille laatuarvostelutilaisuuksia, joissa arvostellaan hevosen soveltuvuutta kenttäratsastukseen eri osa-aluein. Koska kyseessä ei ole vakavamielinen laatuarvostelutilaisuus, arviointiperiaatteemme sekä pisteytysmallit ovat varsinaista laatuarvostelua löysemmät. Varsa-ajan laatuarvostelu on parhaimmillaan hyvää kokemusta hevoselle sillä osallistumalla tapahtumaan se pääsee treenaamaan matkustamista sekä kilpailukäyttäytymistä vieraassa, mutta kuitenkin turvallisessa paikassa. KEV-palkinnosta on mahdollista myös saada lisäpisteitä kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa.

Laatuarvostelutilaisuuksia järjestetään yleisesti ottaen kerran kuukaudessa, mutta koska laatuarvostelusivusto pyörii vapaaehtoisvoimin, saattaa joitakin kuukausia jäädä toisinaan välistä. Ennen tilaisuuteen ilmoittautumista suosittelemme perehtymään huolella arvioitaviin kohtiin.

Kaikki laatuarvostelua koskevat viestit ja palautteet tulee lähettää ensisijaisesti sähköpostitse kev@unisiiven.net ylläpidon luettavaksi. Mikäli viesti on laadultaan sellainen, että se edellyttää vastauksen, pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman nopeasti.

Terveisin,
KEV ylläpito, Natalia (VRL-05175)
kev@unisiiven.net 

taustakuva Subte Patterns                  © KEV 2016                  tämä on virtuaalinen sivusto