KEV - Kenttävarsojen ja -nuorten laatuarvostelu

virtuaalinen laatuarvostelu

Tervetuloa virtuaalisten kenttävarsojen ja -nuorten laatuarvostelun sivustolle. KEV on perustettu kesällä 2016 VP:n toimesta, jonka käsialaa ovat myös pääosin sivuston tekstit. Marraskuussa 2016 laatuarvostelu siirtyi Narien ylläpidettäväksi, mutta heinäkuussa 2018 se siirtyi nykyiselle ylläpitäjälle, Natalialle. Pyrkimyksenä on arvostella aktiivisesti nuoria kenttälupauksia ja niiden soveltuvuutta kenttäratsastukseen eri osa-aluein. Koska kyseessä ei ole vakavamielinen laatuarvostelutilaisuus, arviointiperiaatteemme sekä pisteytysmallit ovat varsinaista laatuarvostelua löysemmät. Varsa-ajan laatuarvostelu on parhaimmillaan hyvää kokemusta hevoselle sillä osallistumalla tapahtumaan se pääsee treenaamaan matkustamista sekä kilpailukäyttäytymistä vieraassa, mutta kuitenkin turvallisessa paikassa. KEV-palkinnosta on mahdollista myös saada lisäpisteitä kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa.

Varsinaisia laatuarvostelutilaisuuksia ei järjestetä, vaan käytössä on arvostelujono. Ilmoitetut hevoset lisätään jonoon mahdollisimman nopeasti ilmoituspäivästä ja ne tuomaroidaan kuukauden sisällä siitä kun hevonen on lisätty jonoon. Koska laatuarvostelusivusto pyörii vapaaehtoisvoimin, saattaa tulokset joskus viivästyä syystä tai toisesta. Ennen tilaisuuteen ilmoittautumista suosittelemme perehtymään huolella arvioitaviin kohtiin.

Kaikki laatuarvostelua koskevat viestit ja palautteet tulee lähettää ensisijaisesti sähköpostitse kev@unisiiven.net ylläpidon luettavaksi. Mikäli viesti on laadultaan sellainen, että se edellyttää vastauksen, pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman nopeasti.Yhteystiedot

Ylläpitäjät:
Natalia (VRL-05175) & alaera (VRL-13283)
Sähköposti: kev@unisiiven.net

© Kenttävarsojen & -nuorten laatuarvostelu (KEV)   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery