KEV - Kenttävarsojen ja -nuorten laatuarvostelu

virtuaalinen laatuarvostelu

Helmikuusta 2020 alkaen KEV siirtyy tilaisuuksien sijaan arvostelujonoon. Hevoset tuomaroidaan ilmoittamisjärjestyksessä viimeistään kuukausi siitä, kun se lisätään arvostelujonoon. Koska se pyörii vapaaehtoisvoimin, voi tulokset välillä viivästyä. Muistathan lukea pisteytyksen ennen hevosen ilmoittamista.

Säännöt ja rajoitukset

Osallistuminen

Voit ilmoittaa hevosesi arvostelujonoon otsikolla "Arvostelujono" osoitteeseen kev@unisiiven.net. Ilmoita osallistumisen yhteydessä onko hevosellasi vanhempi, jonka haluat arvosteltavan porrastettujen ominaisuuspisteiden perusteella! Muussa tapauksessa ei tarvitse mainita mitään.

Osallistumismuoto
<tr>
<td> Omistaja - ikä rotu-o/t. <a href="hevosen http://-alkuinen osoite">Hevosen nimi</a> VH00-000-0000 (mahdolliset op merkinnät) </td>
<td> lisätty 00.00. </td>
</tr>


Arvostelujono toistaiseksi suljettu

Huomaathan, että palkitut hevoset lisätään jatkossa VRL ja jokaisen kuukauden palkittuihin pääset palkitut -sivulta.Viimeisin päivitys 16.03.2021

KEV on liittynyt VRL alle ja näin ollen palkitut hevoset tulee näkymään vain hevosten rekisteriprofiilissa. Linkit kuukausittaisiin palkittujen listoihin löytyy nyt palkitut sivulta. Myös vanhat palkitut on lisätty VRL tietokantaan.

Yhteystiedot

Ylläpitäjät:
Natalia (VRL-05175)
Sähköposti: kev@unisiiven.net

© Kenttävarsojen & -nuorten laatuarvostelu (KEV)   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery