Kannelniemi
Kannelniemi
etusivu esittelykierros tallin asukkaat toiminta foorumi

Cha Cha Cha vd Halor
tutummin vain Seela

Rotu ja sukupuoli hollantilainen pv tamma Omistaja Nina (VRL-05175)
Syntymäaika 30.04.2019, 1-vuotias Kasvattaja Zonjiet Stud
Väri ja säkäk. perlino, 164cm Rekisterinumero VH19-012-0110 / #PKK
Kilpailutiedot koulupainotteinen, ko: Prix St. Georges 3880.34 ominaisuuspistettä, tasolla 8 / 7

Isän kiltti luonne toivottavasti tasapainoittaa emän kipakkaa luonnetta. Kovin korkean tason kouluratsua ei tästä varsasta saa, mutta ainakin se on nätti ja voikko.

Jo ihan pienestä varsasta asti Sellasta on nähnyt, että siitä tulee kipakka neiti kuten emänsäkin. Vielä se ei ole näyttänyt niin vahvoja piirteitä, sillä se on kuitenkin suhteellisen helposti käsiteltävissä. Enemmänkin se on pikku prinsessa joka ei voi missään tapauksessa kastella kaunista vaaleaa karvapeitettään eikä varsinkaan sitä saa harjata liian kovalla harjalla. Kovat otteet Seelan kanssa ei ole koskaan kannattanut, vaan se pitää suostutella toimimaan halutulla tavalla. Liiallinen moittiminen saakin neitokaisen korvat painumaan niskaan ja yhteistyö loppuu siihen. Taluttaessa on vielä treenattavaa, sillä edelleen Seelalla on tapana kokeilla lähteä huitelemaan omia reittejään. Seelan kanssa kaikki sujuu helpommin kun sen kanssa on ensin tutustunut rauhassa ja opit vähän sen sielunelämää. Kun osaat käsitellä sitä oikein niin tammakin käyttäytyy paljon paremmin ja päivittäisistä askareista tulee hieman helpompia, vaikka mikään päivä sen kanssa ei ole täysin ongelmaton.

i. Astor
kwpn, cre, 166cm
ii. Volker evm
kwpn, vkk, 169cm
iii. Aldaado evm
iie. Rosedale evm
ie. Lysabelle evm
kwpn, vkk, 165cm
iei. Silvanus evm
iee. Madgenta evm
e. Praimfaya
kwpn, rnvkk, 163cm
ei. Munir evm
kwpn, m, 165cm
eii. Flaer evm
eie. Czarina evm
ee. Tira evm
kwpn, vkk, 162cm
eei. Sir Archy evm
eee. Catoki evm

Koska Seela on vielä niin nuori, ei se ole käytössä jalostukseen. Vanhemmalla iällä se tulee olemaan käytettävissä puoliveri- ja ratsuponijalostuksessa. Tamma tullaan astuttamaan 1-polvisilla oreilla joilla on näyttöä koulukilpailuista.
Seela kantaa värigeenejä Ee/AA/CrCr

- ei jälkeläisiä -

- ei merkintöjä -

- hevosen kaappi on tyhjää täynnä -


virtuaalihevonen     ★     a sim-game horse     ★     kuvien © ?