Kalman Suomenratsut

Kalman Suomenratsut on huhtikuussa 2018 perustettu virtuaalinen suomenhevossiittola jonka tavoitteena on tuoda uusia nimiä suomenhevosten sukuihin ja jossain vaiheessa laajennamme kasvatusta myös pitkäsukuisiin kunhan saamme kasvatustoiminnan kunnolla käyntiin. Jokainen meillä syntyvä varsa on pitkän harkinnan tulos ja pyrimme kasvattamaan selväpäisiä kilpahevosia lajiin kuin lajiin.

Kalman Suomenratsut sijaitsee Raisiossa jossa meillä on käytössä kaksi tallirakennusta, suuri kenttä, valaistu ja ilmastoitu maneesi, sekä erittäin laajat maastot esteineen. Puitteet on mitä mainioimmat suomenhevosten treenaamiseen ja kasvatukseen. Hevoset saavat tarhata koko päiväisesti hiekkapohjaisissa aitauksissa ja ne otetaan sisälle vain yöksi, kovilla myrskyillä ja liikutuksen ajaksi.

  Sinut tervetulleeksi toivottaa Natalia  (VRL-05175)

Yleistä tietoa ja muuta mukavaa

Kalman Suomenratsut on perustettu 18. päivä huhtikuuta 2018.
Kasvatamme yleispainotteisia suomenhevosia liitteellä Kalman

Äänestä meitä VRL tallilistalla ylöspäin!
Yhteistyössä kanssamme Hukanhelmen Suomenratsut

29. toukokuuta 2018: Aika innoissaan ja tyytyväisiä ollaan sillä Neito, Pahis, Serena ja Surmis palkittu ERJ laatuarvostelussa ykkösellä. Kesäkuun ERJ, KRJ ja KERJ laatuarvosteluihin ilmoitettu iso kasa hevosia sillä Mamma ja Kaapo ilmoitettu kaikkiin kolmeen. Tämän lisäksi Rusina ilmoitettu KERJ ja ERJ tilaisuuksiin ja pelkästään ERJ laatuarvostelutilaisuuteen Jokeri, Nella ja Lilja. Paljon siis riittää jännitettävää. Tämän lisäksi varsoja päässyt uusiin koteihin ja uusia hevosia tullut talliin useampi.

Pirunkorpi
Tuulenpesän Kartano
Susiraja
Turmeltaja
Haavelaakso
Kärmeniemi
Vuorna

Mörkövaara
Hengenvaara
Ruskavaara
Kaarnan Suomenhevoset
Syrjän Ratsutalli
Teilikorpi
Moondance

Routaruusu
Huvitus
Jeili
Koistilan Suomenhevoset
Tiusan Suomalaiset
Kievarinkuja
Rajaton