Kalman Suomenratsut

Kalman Suomenratsut on huhtikuussa 2018 perustettu virtuaalinen suomenhevossiittola jonka tavoitteena on tuoda uusia nimiä suomenhevosten sukuihin ja jossain vaiheessa laajennamme kasvatusta myös pitkäsukuisiin kunhan saamme kasvatustoiminnan kunnolla käyntiin. Jokainen meillä syntyvä varsa on pitkän harkinnan tulos ja pyrimme kasvattamaan selväpäisiä kilpahevosia lajiin kuin lajiin.

Kalman Suomenratsut sijaitsee Raisiossa jossa meillä on käytössä kaksi tallirakennusta, suuri kenttä, valaistu ja ilmastoitu maneesi, sekä erittäin laajat maastot esteineen. Puitteet on mitä mainioimmat suomenhevosten treenaamiseen ja kasvatukseen. Hevoset saavat tarhata koko päiväisesti hiekkapohjaisissa aitauksissa ja ne otetaan sisälle vain yöksi, kovilla myrskyillä ja liikutuksen ajaksi.

  Sinut tervetulleeksi toivottaa Natalia  (VRL-05175)

Yleistä tietoa ja muuta mukavaa

Kalman Suomenratsut on perustettu 18. päivä huhtikuuta 2018.
Kasvatamme yleispainotteisia suomenhevosia liitteellä Kalman

Äänestä meitä VRL tallilistalla ylöspäin!
Yhteistyössä kanssamme Kaarna & Hukanhelmen Suomenratsut

11. heinäkuuta 2018: Talliin muuttanut uusia hevosia joista ehdottomasti suosikkeihin kuuluu Kärmeniemen Kaihovaino jolta kyllä odotetaan paljon <3 Hevosia palkittu kantakirjassa, sekä ERJ-, KRJ- ja KERJ laatuarvosteluissa hyvällä menestyksellä. Pian alkaa ensimmäisiä hevosia olla palkittu kaikessa mihin pyritään ja surulla odotetaan kun hevosia aletaan päästämään ikiuneen. Tämä kuitenkin tarjoittaa sitä että uusia hevosia tulossa talliin, eteenkin tuontihevosia.

Pirunkorpi
Tuulenpesän Kartano
Susiraja
Turmeltaja
Haavelaakso
Kärmeniemi
Vuorna

Mörkövaara
Hengenvaara
Ruskavaara
Kaarnan Suomenhevoset
Syrjän Ratsutalli
Teilikorpi
Moondance

Routaruusu
Huvitus
Jeili
Koistilan Suomenhevoset
Tiusan Suomalaiset
Kievarinkuja
Rajaton