:: Husgård Stud ::

Husgård Stud

Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Muu toiminta

Maybecks Buffy "Buffy"

Rotu, sukupuoli: Shetlanninponi, ori
Säkäkorkeus, väri: 99cm, musta
Syntymäaika, ikä: 26.10.2018, 8-vuotias
Rekisterinumero: VH18-017-0500
Omistaja: Husgård Stud, VRL-05175
Kasvattaja: Maybeck Stud, Suomi
Painotuslaji: Valjakkoajo, noviisi
Kilpailutiedot: ominaisuuspistettä, tasolla /


kuvien © Maybeck Stud

Buffy on pikku riiviö joka saapui Husgårdiin yhdessä Pimpulan kanssa. Olin päättänyt tarjota näistä kahdesta hyväsukuisesta ponista kun kerrankin oli mahdollista saada Maybeckista kasvatteja ja vielä kaksin kappalein. Ehkä pienen omaisuuden maksettiin näistä, mutta ei kyllä kaduta hetkeäkään. Buffy on ollut kyllä alusta asti yksi perkele jonka kanssa on saanut vääntää vähän kaikesta ihan kakarasta asti. Jääräpäinen ja energinen poniori on yhdenlainen houdini joka osaa karata vähän kaikkialta, ei koskaan kulje taluttaessa sinne mihin pitäisi eikä varsinkaan pysy paikoillaan harjauksen ja varustuksen aikana. Kaikkien onneksi siitä ei ole tullut sellaista hapannaamaa kuin Pimpulasta sillä muuten olisimme olleet pulassa. Hoitotoimenpiteet Buffyn kanssa tehdään aina vain kun se on ristikiinnityksessä käytävällä sillä muuten äkkiä huomaisi että sen musta peffa vilahtaa nurkan taakse.

Ajaessa Buffy on haasteellinen sillä se on vähän turhankin energinen ja sillä on paha tapa alkaa keulimaan mikäli ei saa mennä kuten herra itse tahtoo. Miska onkin ollut ainoa tähän mennessä joka on osannut vedellä oikeista naruista niin että Buffy kulkee jopa neljällä jalalla ja suoriutuu radoista melkein ongelmitta. Buffyn kanssa ei kyllä koskaan olla voitu pitää vapaapäiviä sillä muuten piru on irti eikä mistään tulee yhtään mitään moneen päivään. Keskittyessään Buffy on mainio valjakkoponi jonka kanssa on jopa melkein mukava työskennellä.

Kilpailupaikoilla Buffy osaa olla ärsyttävä kun tammoille pitää aina pörhistellä ja muille oreille machoilla. Siitä tulee vielä raivostuttavampi kuin kotona, mikäli se on edes mahdollista, mutta hätä keinot keksii ja oriin kanssa ollaan selviydytty matkoista kunnialla.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Thalewyn v. Belmont
vkk, 95cm
KTK II, VVJ I
ii. Thorsdal
vkk, 94cm
iii. Norvin
vkk, 95cm
iie. Therese
rt, 87cm
ie. Lynna of Löja
vkk, 98cm
iei. Molstadbrun
vkk, 97cm
iee. Mosbro Linnea
vkk, 98cm
e. Bow la Bow
mkrj, 103cm
KTK III, VVJ I, SHLA III
ei. Bouncy One
trn, 102cm
eii. Bulletproof Gun
mkm, 105cm
eie. Rawen Istelle
m, 100cm
ee. Take a Bow
m, 98cm
eei. Dilmore Tricker
m, 102cm
eee. Roundy Bell
rn, 99cm

- ei jälkeläisiä -virtuaalihevonen      a sim-game horse      ulkoasun © Cery 2018