:: Husgård Stud ::

Husgård Stud

Etusivu Jalostusorit Siitostammat Kasvatustoiminta Muu toiminta

Tervetuloa Husgårdiin

Koko ikänsä hevosten parissa työskennellyt Sanni koki elämänsä isoimman muutoksen kun hän rakastui pientä valjakkoshetlanninponitallia ylläpitävään Miskaan. Vannoutunut kenttäratsastaja alkoi ajan saatossa yhä enemmän viettää aikaa Husgårdissa miehen apuna, vaikka olikin aluksi vastahakoinen pieniä poneja kohtaan. Eihän siinä mennytkään kuin vuoden päivät niin Sanni oli jo hurahtanut pieniin valjakkoponeihin ja pariskunta kihlautui Sannin muuttaessa asumaan tilalle. Parissa vuodessa nuoresta naisesta tuli osaomistaja ja työskentelee ehkä jopa Miskaa enemmän sen eteen.

Tällä hetkellä varsin pieni valjakkoshetlanninponeja kasvattava Husgård Stud sijaitsee Länsi-Suomessa jossa heillä on varsin mukavat puitteet valmentautumiseen, kilpailuttamiseen ja kasvattamiseen, sekä erittäin hyvät mahdollisuudet laajentumiseen tiluksien laajuuden vuoksi. Sannin ja Miskan tarkoituksena onkin kasvattaa ajan kanssa ponilaumaa, sekä alkaa toimimaan shetlanninponien maahantuojana joista osa jäisi kotitilalle ja osa myytäisiin muualle.

22. toukokuuta 2019: Tallille vaihdettu uusi ulkoasu. Kaikki tallin ponit alkavat olemaan valmiita kilpailujen osalta, joten valmistaminen laatuarvosteluihin alkaa olla ajankohtaista. Talliin astellut kaksi uutta ponia Huvituksesta. Huvin Matchmaker ja Huvin Thimmány vahvistavat ponikantaa mainiosti, mutta ostoslistalla on lisää uusia poneja.

01. joulukuuta 2018: Kuusi tuontiponiamme oli ilmoitettuna marraskuun valjakkoajojaoksen laatuarvosteluun. Tuloksiin ollaan tyytyväisiä sillä Sintti ja Keaton palkittiin hienosti ykköspalkinnolla ja Ara, Karkki, Paukku ja Amppa saivat toisen palkinnon. Joulukuun tilaisuuteen yritetään saada ilmoitettua edes joitakin poneja, sekä matkamme käy vielä uudestaan Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan tämän kuukauden aikana jotta saamme taas uusia tuontiponeja talliin.

31. lokakuuta 2018: Talliin astellut lisää uusia tuontiponeja. Kaikki meidän ponit on aloitelleet kilpailemisen ja ensimmäisiä kasvatteja syntynyt ja tulee vielä syntymään. Innolla pariskunta on yhdessä aloitellut toimintaa ja vauhdilla tullaan jatkossakin etenemään. Pari tuontiponia saapuivat tänään Suomeen ja ne tullaan myymään uusille omistajille avajaisissa.

29. lokakuuta 2018: Kahdeksan tuontiponin lisäksi talliin on muuttanut kaksi lupaavaa kasvattia Maybeck Studista. Kauhukaksikko, Maybecks Boo & Bash ja Maybecks Buffy on kotiutunut tallille hyvin ja jaksavat ihastuttaa ja vihastuttaa talliporukkaa mielenkiintoisilla luonteillaan. Pikkuhiljaa kaikki alkaa olla siinä kunnossa että voimme virallisesti avata ovet ulkopuolisille kävijöille. Suunnitelmissa on anoa avajaisnäyttelyt ja aloittaa järjestämään valjakkokilpailuja.

Suosittelemme

Maybeck Stud

Anna +1 ääni tallilistalla
Sähköpostivirtuaalitalli      a sim-game stable      ulkoasun © Cery 2018