Hukkapiilo

| Tallin esittely

Hukkapiilo sijaitsee Auburn Estaten läheisyydessä, Murronmaan kunnassa. Tallien välille matkaa kertyy n. 25km ja sen ajaa noin puolessa tunnissa. Pienestä koosta huolimatta talli on moderni ja puitteet valmentautumiseen mainiot. Tallirakennuksen lisäksi pihapiirissä on omistajaperheen kotitalo, hyvin valaistu kenttä, sopivan kokoinen hyvin valaistu ja ilmastoitu/lämmitetty maneesi, kaksi pienempää hiekkatarhaa, kaksi tilavampaa metsätarhaa, sekä yksi isompi laumatarha. Tarhat ovat hyvin salaojitettuja jottei ne olisi läpimärkiä vesikeleillä. Talvisin kenttä ei ole kovinkaan kummoisessa kunnossa, mutta pidetään kuitenkin mahdollisimman hyvässä kunnossa ja lumettomana mikäli joku haluaa sitä käyttää.

Tallirakennus pitää sisällään viisi hamppukuivikkeista karsinaa joissa on automaattivesikupit, heinätelineet ja pienemmissä ulkopuolelle käännettävät ruokakupit. Heti talliin tullessa oikealla seinustalla on jokaiselle päätallin hevoselle oma korkea kaappi loimille ja muille varusteille. Vasemmalla puolella on pesukarsina. Pesukarsinasta löytyy oikean puolimmaiselta seinältä jokaiselle hevoselle omat hyllyköt shampoille, pyyhkeille ja muulle tarvittavalle. Tallin edustalla on kaksi harjauspuomia, sekä vesipiste letkulla. Kesäisin hevosten pesu on siinä helppoa kun tallissa vain yksi pesupaikka.

Varuste- & oleskeluhuoneessa vasemmalla seinustalla on jokaiselle hevoselle kaksi satulatelinettä päällekäin, sekä heti vieressä aina suitsitelineet. Oikeassa reunassa on jokaisen hevosen omistajalle/hoitajalle oma yhteinen korkea kaappi jossa voi säilyttää ratsastuskamppeita ja muita henkilökohtaisia tavaroita. Huoneen perällä on jääkaappi-pakastin, sekä keittiötaso kahvinkeittimen ja mikron kera. Pakastimesta löytyy 8kpl kylmäyssuojia jotka on kaikkien tallilaisten käytettävissä. Niitä lainatessa muistathan palauttaa ne pakastimeen uutta käyttäjää varten. Keskellä huonetta on neljä paikkainen pöytäryhmä. Huoneesta pääsee myös vessaan ja kuivaushuoneeseen. Kuivaushuoneesta löytyy myös pesukone ja kuivausrumpu satulahuopien ja loimien pesuun.

| Päätallin pohjapiirros & karsinajärjestys

Karsina 1. Burning Boom Bash "Hugo"
Karsina 2. Pritchar Caswallon "Kassu"
Karsina 3. Waterfall O'Polo "Veera"
Karsina 4. Ciars Indie "Indy"
Karsina 5. India Regalona "India"

- Käytävällä hevosten numeroidut kaapit. Karsinan numero vastaa kaapin numeroa.

| Siirtotallin pohjapiirros & karsinajärjestys


Karsina 1. Heldegrads Romero "Rommi"
Karsina 2. Skywards André "Andre"
Karsina 3. Silverlode Zombie Chords "Zori"

- Varustehuoneessa vasemmalla hevosten kaapit, oikealla omistajien. Karsinan numero vastaa samaa kaapin numeroa.
- Kaapit numero 4 kuuluu pihattohevosille.
- Kaapit numero 5 kuuluu pihattohevosille.

| Pihapiirin pohjapiirros & tarhausjärjestys

Laumatarha/pihatto:
Veera, Indy, India

Pikkutarha 1.
Rommi

Pikkutarha 2.
Andre

Metsätarha 1.
Zori

Metsätarha 2.
Hugo, Kassu

| Pihatto

Laumatarha toimii myös tallin pihattona, vaikka siinä tarhaakin kaikki tallissa asuvat tammat. Pihatossa ei tällä hetkellä ole vakituisia asukkaita, mutta tallin tammoja pidetään ulkona ympäri vuorokauden keväästä syksyyn niin kauan kuin säät sen sallivat.

Karsina- ja tarhausjärjestykset päivitetty viimeksi 08.09.2021.

© Hukkapiilo 2019, ellei toisin mainita       |       virtuaalitalli       |       otsikkokuvan KK (CC-BY-NC-SA 2.0)

VRL-00816