Hukkapiilo

Hukkapiilo
virtuaalinen pientalli

Hukkapiilo sijaitsee Auburn Estaten läheisyydessä, Murronmaan kunnassa. Tallien välille matkaa kertyy n. 25km ja sen ajaa noin puolessa tunnissa. Pienestä koosta huolimatta talli on moderni ja puitteet valmentautumiseen mainiot. Tallirakennuksen lisäksi pihapiirissä on omistajaperheen kotitalo, kolmen hevosen siirtotalli, hyvin valaistu kenttä, sopivan kokoinen hyvin valaistu ja ilmastoitu/lämmitetty maneesi, kolme pienempää oritarhaa, yksi isompi laumatarha ja pihatto. Tarhat hiekka-/nurmipohjaisia ja hyvin salaojitettuja jottei ne olisi läpimärkiä vesikeleillä. Talvisin kenttä ei ole kovinkaan kummoisessa kunnossa, mutta pidetään kuitenkin mahdollisimman lumettomana mikäli joku haluaa sitä käyttää.

Tallirakennus pitää sisällään viisi hamppukuivikkeista karsinaa joissa on automaattivesikupit, heinätelineet ja pienemmissä ulkopuolelle käännettävät ruokakupit. Heti talliin tullessa oikealla seinustalla on jokaiselle päätallin hevoselle oma korkea kaappi loimille ja muille varusteille. Vasemmalla puolella on pesukarsina. Pesukarsinasta löytyy oikean puolimmaiselta seinältä jokaiselle hevoselle omat pienet hyllyköt shampoille, pyyhkeille ja muulle tarvittavalle.

Varuste- & oleskeluhuoneessa vasemmalla seinustalla on jokaiselle päätallin hevoselle kaksi satulatelinettä päällekäin, sekä heti vieressä aina suitsitelineet. Oikeassa reunassa on jokaisen hevosen omistajalle/hoitajalle oma yhteinen korkea kaappi jossa voi säilyttää ratsastuskamppeita ja muita henkilökohtaisia tavaroita. Huoneen perällä on matala jääkaappi jonka päällä mikro, sekä keittiötaso kahvinkeittimen kera. Keskellä huonetta on neljä paikkainen pöytäryhmä. Huoneesta pääsee myös vessaan ja kuivaushuoneeseen. Kuivaushuoneesta löytyy myös pesukone satulahuopien ja loimien pesuun.

Siirtotalli tuotiin pihaan maaliskuussa 2018 ja sinne sijoitettiin kaikki tallin oriit. Se pitää sisällään kolme karsinapaikkaa, sekä varustehuoneen. Huoneeseen on sijoitettu kuusi isompaa kaappia joissa säilytetään jokaisen siirtotallin ja pihaton asukkaan ja niiden omistajien tavaroita. Heidän käytössä on ison tallin pesukarsina, oleskelutilat, sekä kuivaushuone.

katso tallin pohjapiirros & karsinajärjestys

Tallin omistaa Linnea Närhi & Marko Kivipuro (VRL-05175)

Tallin asukkaat (5/5)

Sinevan Butterscotch "Enni"
suomalainen puoliverinen tamma
omistaa Kiia Kalliokoski
hevosen omille sivuille
Camelopardalis "Parda"
sim-game sport-horse tamma
omistaa Linnea Närhi
hevosen omille sivuille
Rhinestone "Hupsu"
englantilainen täysiverinen tamma
omistaa Minea Haapapuro
hevosen omille sivuille

Noor-al-Haya "Handi"
arabialainen täysiverinen tamma
omistaa Adelaide Geier
hevosen omille sivuille
Firelily "Lily"
ara-appaloosa tamma
omistaa Adelaide Geier
hevosen omille sivuille

Siirtotallin asukkaat (2/3)

Heldegrads Romero "Rommi"
knabstrup (knn-verta 25%), ori
omistaa Janne Pelkonen
hevosen omille sivuille
Árcangel Lumos "Aage"
risteytys (sdb/pre), ori
omistaa Janne Pelkonen
hevosen omille sivuille

Kilpailu- & valmennustoiminnasta

Järjestämme säännöllisesti kilpailuja ja valmennuksia tiloissamme. Pääasiassa lajeina on este- ja kouluratsastus, mutta satunnaisesti voimme lainata lähitallin mailla sijaitsevaa maastoesterataa kilpailuihin. Se mahdollistaa satunnaisien kenttäratsastuskilpailujen järjestämisen. Valmentautuminen kuitenkin on mahdollista säännöllisesti, sillä arkikäytössä radan käyttö on sallittua viikoittain. Valmentajina Hukkapiilossa toimii Marko Kivipuro ja Hannes Salonperä.

Maanantaisin kouluvalmennus klo 19-20, valmentajana Marko Kivipuro.
Keskiviikkoisin estevalmennus klo 19-20, valmentajana Hannes Salonperä.

Tulevia tapahtumia

- tulossa -VRL-00816

virtuaalitalli

© Hukkapiilo 2019. Ulkoasun taustakuvan © pexels.com