Kallan Blackthorn

Ruokinta
- Perfect Mix: 2 - 1 - 2 litraa / päivä
- Valmennuspäivinä päivärehujen sekaan 2 mitallista electrolyte jauhetta
- Valmennuksen jälkeen 2 mitallista electrolyte jauhetta sekoitettuna 3 litraan vettä
- Iltaruokaan lisätään aina 2dl pellavaista turvotettuna 1 litraan vettä, 1 mitallinen valkosipulijauhetta, sekä vajaa mitallinen A-D-E vitamiini-jauhetta


Loimitus
- Sateisella tai tuulisella ilmalla ulos sadeloimi
- Lämpötilan ollessa alle -5℃ ulos ulkoloimi
- Lämpötilan ollessa alle -10℃ sisällä talliloimi
- Lämpötilan ollessa alle -10℃ ulos toppaloimi
- Yli 20 asteen pakkasilla sisällä tallitoppaloimi
- Yli 20 asteen pakkasilla ulos toppaloimen alle
  ohuempi loimi

Yleisiä hoito-ohjeita
- Ratsastaessa varustukseen kuuluu aachensuitset kolmipalalla, koulusatula ja pintelit joka jalkaan
- Talvella ja kolealla ilmalla ratsastusloimi aina ulkona kulkiessa, pakkasilla myös alku- ja loppuverryttelyssä
- Torun jalat tarkistettava aamuin ja illoin mahdollisten haavaumien ja rivin varalta

Kurkistus varustekaappiin
Omistajan ollessa aikamoinen varusteratsastaja niin se näkyy myös varustekaapissa ja käytössä. Torun nahkavarusteiden väri on aina ehdottomasti musta. Loimet, satulahuovat, pintelit ja muut vermeet on aina eri sävyisiä sinisiä, mustia tai vihreitä. Päivittäisessä käytössä sillä on sininen riimu & -naru. Valittavissa on samanlaiset riimut joko pehmusteilla tai ilman. Koska kaiken pitää olla aina sävy sävyyn niin jokaiselle satulahuovalle on omat pintelinsä joita käytetään. Ratsastaessa Torulla käytetään aachensuitsia kolmipalalla, tuliterää koulusatulaa ja pinteleitä joka jalassa. Talvella ja kolealla ilmalla käytämme ratsastusloimea aina ulkona kulkiessa ja pakkasilla myös alku- ja loppuverryttelyissä. Kilpailuihin on oma satulahuopansa, valkoiset koulusuojat, sekä kisaloimi jota pidetään tarvittaessa aina kun ratsastaja ei ole selässä.

Ratsastuskamppeiden lisäksi suuresta arkusta ja kisakaapista löytyy kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Löytyy arnika ja linimenttiputelit, kunnon törppö savea, shampoota, helosania, haavavoidetta, kesä spray, main&tail -hoitosuihke hännälle ja harjalle, sekä showshine -kiiltosuihke. Näiden lisäksi vakiovarustukseen kuuluu lämpöpintelit, kylmäyssuojat, kuljetussuojat, häntäsuoja matkustukseen, sekä juoksutukseen delta, juoksutusvyö ja -liina, sivuohjat ja kumichambon.

Karsinan edestä löytyy aina ajankohtaiset loimet siististi järjestettynä, sekä ulkoillessa käytettävät mustat vuohisiakin suojaavat neopreenisuojat etujalkoihin, sekä lyhyemmät neopreenisuojat takajalkoihin. Näitä ollaan päädytty Torulla käyttämään sillä oriilla on paha tapa purkaa pahimpia energioita tarhassa jolloin helposti vahingoittaa omia jalkojaan, sekä sen jalkoihin tulee helposti riviä.

Varusteet on ostettu Sokka Luxuries, Mestyn Varuste, Equestrian PRO, Tallikauppa MWS Boutique & Viitamäen kauppa. Kiitoksia!ulkoasun © VRL-05175    ☆    virtuaalihevonen    ☆    kuvien © VRL-10864, Tea, VRL-10864, VRL-05265, Auburn Estate