Foxfire Sparkles

VH21-012-0177 :: PKK4350 :: ei meriittejä

kutsumanimeltä Sienna
hollantilainen puoliverinen tamma
s. 12.03.2020 Alankomaissa, 5-vuotias
perlino, 172cm

omistaa Venla Lepistö (VRL-05175, )
kasvattanut Foxfire Stud  
kotitallina toimii Auburn Estate  

painottuu kenttä- ja esteratsastukseen
ko: Helppo B, re: 110cm, me: 100cm (Helppo)
tavoitetaso Vaativa A / 160cm / 130cm / CIC4

Kilpailumenestys Varustekaappi & hoito-ohjeet Päiväkirja

Sienna on maailman kiltein, se on oikea mussukka joka tahtoisi vain olla sylissä koko päivän. Karsinaan mennessä tamma tulee ensimmäisenä tervehtimään painamalla pään ihmisen syliin, se rakastaa jokaista kaksi, neli- ja vaikka kolmijalkaisia. Sienna seisoo koko hoitotoimenpiteiden ajan nätisti paikallaan, kurkistellen tallikäytävän tapahtumia karsinan oven raosta - karkaamista ei milloinkaan tarvitse pelätä. Varustaminen on sellainen epämukava pakko, satuloidessa Sienna kiemurtelee ja hivenen väistelee satulaa, mutta antaa loppupeleissä laittaa kapineen selkäänsä. Kuolainten tulee ehdottomasti olla lämpimät, muuten neito nipistää suunsa visusti kiinni, muissa tapauksissa suitsiminenkin sujuu ongelmitta.

Taluttaessa Sienna seuraa hoitajaa sen rinnalla rauhassa, katsellen tyypilliseen tapaansa ympärilleen. Se ei säiky mitään lentäviä muovipusseja tai kahisevia pressuja, tamma osaa ottaa lungisti ja sen huomaa. Laumassa Sienna tekee paikkansa selväksi, se ei alistu pahjan pohjimmaiseksi muttei myöskään halua olla lauman matriarkka. Alkukähinöiden jälkeen Sienna hyväksyy kenet vaan eikä ole vielä yhdellekään hevoselle aiheuttanut pahoja haavoja.

Ratsastaessa Sienna on herkkä, kuuliainen ja hyvin omalla moottorilla toimiva ratsu. Se antaa ratsastajalleen paljon anteeksi, ja onkin sen takia tallin suosituimpia ratsuja - vaikka omistaja hyvin harvoin ketään muuta tamman selkään päästääkään. Vaikka tamma sopiikin aloittelijoiden ratsuksi, siitä löytyy myös kisahevonen. Kunnon treeneissä Siennalla menee hetki syttyä, jonka jälkeen se onkin hivenen kuuma vaikkakin keskittyy ratsastajaansa täysillä.

Kilpailutilanteet Sienna ottaa tottumuksella, sitä ei kiinnosta hälinä eikä muut hevoset ja se tyytyväinen kunhan pääsee väliaikaiseen asuinpaikkaansa heiniensä kanssa. Muutenkaan tamman käytös ei ole sen kummempaa kuin kotonakaan. Ainoastaan ohikulkevat hevoset aiheuttavat nyrpeyttä, ja tamma luimiikin muille korviaan. Verryttelyssä Sienna on kuin muita hevosia ei olisikaan ja keskittyy ainoastaan tulevaan suoritukseen, ratsastajaan ja sen apuihin. Se haluaa loistaa ja tekee joka kerta kaikkensa, vaikka ratsastaja olisi kuinka hukassa.

i. Bajusz Deroguallon
kwpn, rnvkkkm, 172 cm
ii. Bajusz Reguallon
kwpn, rnkm, 174 cm
iii. Bajusz Iuguallon    (kwpn, vrt, 175 cm)
iie. Nathans Anrìona    (kwpn, rnkm, 171 cm)
ie. Brunrika Dorbanise
kwpn, vkk, 169 cm
iei. Gereben Conais    (xx, rt, 170 cm)
iee. Floirlaith    (kwpn, vkk, 167 cm)
e. Foxfire Lumiona
kwpn, vkk, 168 cm
ei. Hersch Cailreis
xx, prt, 170 cm
eii. Silveira Rinob    (xx, vprt, 172 cm)
eie. Marques Kyoko    (xx, rn, 168 cm)
ee. Foxfire Kelmorna
kwpn, vkk, 166 cm
eei. Seres Beislair    (kwpn, vkkkm, 169 cm)
eee. Vencel Lowenetta    (kwpn, rt, 162 cm)

Sienna on käytössä jalostukseen. Mikäli kiinnostuit saamaan siitä varsan, ota yhteyttä omistajan sähköpostiin.
Sienna kantaa värigeeniä Ee/Aa/CrCr.

- ei jälkeläisiä -

ulkoasun © VRL-05175   ❖   virtuaalihevonen   ❖   a sim-game horse   ❖   pääkuvan väritys © VRL-10864