Cabarnagh Padraic

Nimi, kutsumanimi: Cabarnagh Padraic "Paddy"
Rotu ja sukupuoli: connemara ori
Syntymäaika, ikä: 05.03.2016, 8-vuotias
Väri ja säkäkorkeus: tummanruunikko, 144cm

Rekisterinumero: VH17-035-0067, #PKK2412

Painotuslaji: yleispainotteinen
Koulutustaso: ko: Helppo A, re: 100cm, Helppo


Omistaja: Elviira Saukko (VRL-03745)
Kasvattaja: John McFarley
Kotitalli: Kortejärvenkuja 23

Ylläpitäjä: Iina Lahtinen (VRL-03745)

Nämä ovat Paddyn ylläpitäjän sivut ja niissä on vain heidän yhteiset kilpailut ja tapahtumat. Paddyn kattavammille omille sivuille pääset tästä. Sieltä löydät aikaisemmat kilpailut, jälkeläiset ja muut tiedot.

               

Paddy on luonteeltaan hömelö idiootti, joka aiheuttaa vaaratilanteita ihan huolimattomuuttaan ja uteliasuuttaan. Ei ori pahaa tarkoita, mutta ei vain aina tajua että ihminen on paljon pienempi kuin se ja jotkin asiat sattuvat. Ratsuna herra on sangen miellyttävä, vaikkakin herkästi kierroksia keräävä.

Karsinassa Paddy on hieman levoton, sillä se haluaisi kokoajan nähdä hoitajan ja olla tutkimassa taskuja sun muuta. Ori on jopa ehkä liian ystävällinen, ei ole kauhean hauskaa kun se tunkee syliin niin että liiskaa karsinan seinään. Myös varpaat ovat monesti tulilinjalla Paddyn pyöriessä, eihän se tajua katsoa onko jonkun jalka alla vai ei. Herran kanssa on helppo pärjätä karsinassa, kunhan ei vain toheloivan orin jalkoihin ja herra rakastaakin pitkiä harjaushetkiä, jolloin se torkkuu huuli lerpattaen. Varustaminen sujuu ihan näppärästi, ehkä hetken Paddy saattaa venkoilla ettei ota kuolaimia tai pullistelee, mutta lopettaa melkein heti.

Paddy tulee toimeen kenen kanssa tahansa, se ei haasta riitaa ja lähinnä haluaisi vain hengailla tarhakaverin kanssa syöden heinää. Poni on myös hieman tossukka ja eikä pistä pahakseen toisen pomottelua, kunhan vain pääsee syömään. Taluttaessa Paddy saattaa rynniä, ihan vain siksi että unohtaa ihmisen olemassa olon ja näkee jotain mielenkiintoista, jonka luokse on pakko päästä. Herralla käytetäänkin ketjullista riimunarua, joka vedetään turvan yli, ihan vain siksi että vahingoilta vältyttäisiin. Lastaaminen ei ole herran kanssa ongelma, mutta se on hieman levoton matkustaja ja saattaakin paukutella seiniä jonkun verran. Parasta onkin pysähtyä matkalla välillä taluttelemaan Paddya, jolloin se pysyy trailerissa huomattavasti rauhallisempana.

Ratsuna Paddy on vauhdikas, mutta yritteliäs ja hyvän työmoraalin omaava. Ori ei kuitenkaan päästä ikinä ratsastajaansa helpolla, alussa sen kanssa saakin tehdä töitä saadakseen herran kuulolle. Esteillä varsinkin saa tehdä paljon töitä, jotta tempo pysyy hyvänä eikä Paddy pääse kaahailemaan omiaan. Ohjat saa pitää käsissään tarkasti jotta ori alkaa kuuntelemaan ja pysyy kuulolla sekä reagoi apuihin, muutenkin kun lotkauttamalla korvaansa.

Kisapaikoilla Paddy haluaisi mennä joka suuntaan tutkimaan mitä siellä on sekä se huutelee muille hevosille jatkuvasti, joten hoitaja-paran korvat ovat lujilla. Muuten herra on kuin kotonakin, sama sählä joka ei malttaisi keskittyä mihinkään. Verryttelyssä toimii samat vinkit kuin kotonakin, herra heti alusta asti töihin kunnolla niin hommasta selvitään. Pidempi verryttelyaika onkin aina eduksi Paddyn kanssa, sillä aina kun mennyt aikataulu tiukille niin suoritus on ollut aivan jäätävää katseltavaa ja jopa 20 parhaan joukko on jäänyt kaukaiseksi haaveeksi.ulkoasun © Pihlajainen    ☆    kaiken muun materiaalin © VRL-05175, ellei toisin mainita    ☆    virtuaalihevonen    ☆    a sim-game horse
kuvien © Tea & J.