Fenrirr

ruunivoikko sabino tilasto ruuna, 159cm
syntynyt 27.06.2006, tämänhetkinen ikä   M Layouts / raitatossu.net/mayflower
rekisterissä numerolla VH20-000-0000, #PKK

yleispainotteinen
        ko: Vaativa B
        re: 90cm
        tutustumisluokka

omistaa Vilna Elea Nilsen (VRL-05175, )
kasvattanut Hanna Saarela
asuu Jokirannantie 11

kilpailumenestys perinteisissä ja näyttelyissä
varustekaappi & hoito-ohjeet
lue päiväkirja

Fensu on todella hurmaava yhdistelmä irlannincobia ja trakehneria. Tämä yllätysvarsa saapui Suomeen emänsä mahassa, eikä kellään ollut aavistustakaan että naapurin trakehnerori oli vieraillut irlannincobtamman luona. Fensu myytiin jo nuorena eteenpäin, jonka jälkeen se parin omistajan jälkeen päätyi 4 vuoden iässä Tessalle, siitä saakka nämä kaksi ovat olleet erottamattomia. Sirpissä Fensu teki tunteja kokeneemmilla ratsastajilla, mutta toimi myös Tessan ratsuna. Vaikean päätöksen jälkeen Fensu myytiin Vilna Elea Nilsenille ruunan ollessa 11-vuotias.

Fensu on kiltti ja se rakastaa ihmisten kanssa seurustelua. Fensu on todellinen halinalle, joka nauttii kaikista saamistaan rapsutuksista täysin siemauksin. Ruuna antaa laittaa kaikki varusteet ongelmitta ja se on aina korvat hörössä lähdössä töihin.

Ratsuna Fensu on osaava ja se on selvästi perinyt liikkeensä kouluratsuisältään. Fensun liikkeet ovat suuret mutta tasaiset ja siellä on helppo istua niin satulalla kuin ilmankin. Suustaan Fensu on herkkä ja se ilmaisee selvästi jos ratsastajan käsi on liian kova tai epätasainen. Esteille Fensu pääsee vain kokeneilla ratsastajilla, sillä se osaa olla todella kuuma ja hieman haasteellinen.

Maastossa Fensu toimii usein Tessan ratsuna ja vetohevosena, ruunan ollessa todella rohkea ja huoleton maastoilija. Fensu on maastossa reipas ja se rakastaa vauhdikkaita lenkkejä, mutta osaa nauttia myös rennoista käyntireissuista. Fensun erikoislajina on ratsastusjousiammunta ja se onkin se hevonen, jonka kanssa Tessa lajiin tutustui. Fensu on hyvä aloittelevillekin ampujille, sillä se menee juuri sitä vauhtia kun ratsastaja pyytää.

i. Winner Takes It All evm
trak, rnvkk, 169cm
ii. Flying Fantasy evm
trak, vkk, 170cm
iii. H evm
trak, vkk, 172cm
iie. H evm
trak, vrt, 168cm
ie. Princess of Stars evm
trak, vrn, 167cm
iei. H evm
trak, prn, 169cm
iee. H evm
trak, rt, 165cm
e. Daisy Dei evm
ic, rnkrj, 154cm
ei. Moonlight Dan evm
ic, vkkkrj, 155cm
eii. H evm
ic, vkkkrj, 156cm
eie. H evm
ic, prn, 154cm
ee. Dandelion evm
ic, rnkrj, 153cm
eei. H evm
ic, rnkrj, 155cm
eee. H evm
ic, m, 151cm

ulkoasun © VRL-05175    ☆    virtuaalihevonen    ☆    pääkuvan © Sussu VRL-12636